Mitt i veckan

Nu är det mitt i veckan igen. Det har blivit lite lugnare på jobbet trots att vi precis startat igång med utvecklingssamtalsperioden nu. Det känns som om vi är på rätt väg och det är roligt att jobba och jag har lite mer energi igen. Nu ikväll hade vi ett extrainkallat föräldramöte, som gick bra. Och innan det gick jag och min kollega som jag delar klass med och åt på Thai-stället i centrum, det var en bra paus.
 
I söndags tonade jag håret mörkare igen, så skönt. Det hade hunnit bli så ljust under sommaren. Nu är det kanske lite i det mörkaste laget, men det går ju ur lite efter några tvättar.
 
På kvällarna har jag bestämt att jag inte ska ha datorn igång efter kl.20.00 och det har fungerat bra. Jag har börjat läsa skönlitterärt igen, i min supermysiga fåtölj. Just nu läser Per Anders Fogelströms bokserie "Stad", började läsa de första två böckerna i somras och jag blev totalförälskad. Så mysiga böcker med härliga beskrivningar av livet i Stockholm förr.
 
Idag var Tove hemma hos mig och pluggade när jag var på jobbet. Selma var nöjd och inte alls lika sällskapssjuk när jag kom hem. Det känns så bra att jag har så många kompisar som ställer upp. Och på tal om Selma, hon fyllde 3 år igår. Min lilltjej. Det känns som om jag har haft henne föralltid, hon är så självklar i mitt liv, samtidigt så känns det som om hon var kattunge igår. När hon fyllde två år gjorde jag två kollage som jag publicerade här på bloggen - här är länkar: del 1 & del 2. Jag får kanske göra ett till kollage nu i dagarna, om jag kommer ihåg. Så länge bjuder jag på en bild på tokkatten.
 
 Lillbus som tror att hon inte syns.
Vardag: Blandat | | 3 kommentarer |
Upp