Jobbstarten och lite till.

Det var en riktig höstmorgon i onsdags. Det var grått och sådär höstrått i luften. Jag kunde dock inte låta bli att tycka att det var lite mysigt. Första arbetsdagen efter semestern. Den började med frukostmingel i skolans kafeteria, så mysigt att träffa kollegorna igen. Efter frukosten var det information om hösten och sedan fick vi ha eget arbete. Det vi fokuserade mest på då var att packa upp och möblera i klassrummen, för (nästan) alla har bytt klassrum nu.
 
Efter jobbet i onsdags var det dags för höstens första styrelsemöte. Så det var bara att skynda hem från jobbet när jag hade slutat och slänga i mig mat och gå iväg igen. Styrelsemötet gick jättebra och kändes inte som att det höll på i tre timmar (fast det gjorde det). Det kommer bli en rolig höst med Linslusen, bland annat kommer vi hålla en grundkurs i foto för medlemmarna (håller på att göra PowerPointen till den nu), lite fotoutflykter och andra kurser blir det också.
 
I torsdags fick vi sovmorgon på jobbet för vi skulle stanna länge på kvällen, då var det nämligen lite grillmiddag på skolans innergård. Då satt vi faktiskt ute för solen kikade fram. Det var trevligt, återigen kan jag säga att jag verkligen gillar mina kollegor.
 
Idag har vi även haft en workshop i berättande, så läskigt att agera sådär spontant men det var väldigt roligt också. På eftermiddagen satt vi som ska vara lärare i trean och planerade elevernas första skoldagar. Det känns så kul, nu längtar man tills eleverna börjar nästa vecka.
 
Selma är dock inte lika glad som jag är att jag har börjat jobba igen. Hon tycker nog att det är lite tråkigt att jag var borta så länge både onsdag och torsdag, hon vill väl helst att jag ska vara hemma jämt. Men jag har busat och myst med henne massor när jag är hemma, måste kompensera den tiden jag är borta, speciellt då det varit två sena kvällar den här veckan.
 
Och nu tror jag att både hon och jag tycker att det blir skönt med helg. Jag har inga direkta planer förutom att ta en morgonpromenad med Karin och sedan en del föreningsjobb.
 
Selma sover i soffan.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Amanda Forsman:

Åh vad söt katt! :)

Svar: Javisst är hon söt, min fina lilltjej :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Sarah:

åh söt bild

Svar: Ja, det är nog motivet som gör bilden söt, hon är så gosig min lilla katt :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Dixi Wonderland:

Vilken mysig misse :D

Svar: Ja, hon är supermysig :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Angelica:

Så fin bild, ser så mysig ut!

Svar: Tack så jättemycket, ja hon är bra på att mysa :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Maria-Alexandra:

Fin bild! Och passande att höstvädret börjar när du precis ska börja jobba igen. Men jag hoppas ändå på att sommaren ska hålla på ett tag till :)

Svar: Tack så jättemycket! :D Ja, det var riktigt passande med sådant höstväder, men nu har det blivit varmare igen, vilket också är helt okej :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Marie:

Men de tär allt skönt att börja jobba igen och komma in i vardag =D

Svar: Ja, det är jätteskönt, och imorgon kommer barnen vilket blir ännu roligare :D
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Johanna Utterberg:

Älskar att hösten börjat smyga sig på nu! :)

Svar: Javisst är det mysigt :D Dricka massa te, och läsa böcker under filtar och tända ljus runt omkring :D
Fotograf Annie Fredriksson

#8 - - Alice Lindström:

Men såå söt kisse!

Svar: Javisst är hon underbar :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp