Fotografering och skolstart

Tänk att hela veckan (förutom helgen då) har passerat. Återigen kan jag konstatera att tiden går otroligt fort, men jag har hört att det är så när man har roligt.
 
Förra helgen var lugn, jag gjorde inte många knop, vilket var skönt. Blev lite föreningsjobb (dels bokföring och dels förberedelser inför höstens fotokurs), promenader och sen framkallade jag två rullar som jag fotade i somras (bilder kommer).
 
I måndags hade kommunen en uppstartsdag för lärare och det innebar föreläsningar på stan hela dagen. Första föreläsningen var okej. Lunchen (maten) var ganska tråkig tycker jag men Karro och jag hann med en promenad efter maten. Föreläsningarna efter lunch var bättre, speciellt den sista. Han som höll i den sista har vi haft i någon kurs på universitetet, han är så härligt ärlig och rolig, riktigt skön. Tur att den föreläsningen var sist, annars hade jag inte orkat lyssna.
 
Tisdagen gick allt i högt tempo, det var då dags att fixa det sista inför att barnen skulle börja. Det var även personalfotografering på schemat, det var både gruppbild och enskilda bilder. Det kändes lite konstigt att ta enskilda bilden då det var längesen man fotograferades på det sättet, tycker att det är så tråkigt med sådana "skolfoto-porträtt", men det blir väl okej. Gillar inte riktigt studiofoto, det är roligare med foto utomhus eller med någon slags miljö runt omkring i naturligt ljus.
 
I onsdags började barnen i skolan. Det var kul att träffa alla igen, har saknat dem. Vi har haft samling och gjort lite småsaker idag, även en samling med hela skolan där barnen fick glass. Det är så kul att komma in och börja jobba med dem, för det är ju det som är mitt huvudansvar i min anställning som lärare, att undervisa. Nu har man barnen och så kan man planera allt eftersom, så skönt att vara tillbaka på banan.
 
Igår efter jobbet åkte jag till Maxi och storhandlade, jag var tydligen inte ensam om den idéen, för det var mycket folk där. Jag tycker att det är så jobbigt att trängas med andra människor och kundvagnar som bara är ivägen. Sen på vägen hem var det en bil som körde 30km/h på vägen där det är 50km/h, känner mig som en stressad Stockholmare men vad jag tycker det är segt när det går långsamt.
 
Idag efter jobbet har jag hunnit med att ta en promenad med Karin, en fika med Mari och så har jag tvättat och diskat. Snart får jag besök av föräldrarna.
 
I brist på andra vardagsbilder får det bli en (färsk) bild från dagens promenad med Karin. Sjukt läckra moln.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Emelie:

Ja verkligen underbara moln :) Hoppas allt är bra.

Svar: Älskar sådana där åskmoln som solen lyser på, det är mäktigt :) Jajamen, allt är bra, lite trött bara :) Hoppas att det är bra med dig också :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp