Utflykt till Söderköping

Det är bra roligt att göra små dagsutflykter runt om i Östergötland. Tidigare i år har det ju blivit en vända till Arkösund och en vända till Borensberg. Igår var det dags för en tur till Söderköping, en mysig liten stad jag verkligen gillar. Vi åt dock inte glass på Smultronstället den här gången, det var alldeles för lång kö, så glassen köpte vi på ett annat ställe (minns inte vad det hette). Roligt med Söderköping är att min farfar tillbringade mycket tid där som ung, för jag tror att det var hans morfar som bodde där och ägde tidningen Söderköpingsposten.
 
Söderköping, 31 juli 2016
Pentax K-3 II & Tamron 17-50/2,8
 
#1 - - AnnaKK:

Vad roligt med en bildkavalkad från den staden! :-)

Jag har varit där en gång, men det är jättelängesen. Tänker mej att nångång komma dit igen, men det har ju så förbenat svårt för att bli av... Men är nöjd med att ha sett iallafall en del av östkusten den här sommaren! Får satsa på ytterligare en etapp av den kommande år/sommar! :-) Gotland står också högt på önskelistan, och har gjort så sen jag var typ i tonåren eller nåt... <:-) Börjar sannerligen bli dags nu alltså! ;-)

Svar: Vad roligt att du gillar bildkavalkaden från staden :) Det är verkligen en mysig liten stad, jag är glad att vi bor relativt nära (tar bara 45 minuter med bil). Kul att ni kom iväg till Östkusten, det är så fint där! :D Gotland skulle jag också vilja åka till, har aldrig varit där :O
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Fani:

Åh, älskade Söderköping <3 Hunnit med mkt i sommar men faktiskt inte varit i Söderköping ännu (förutom ett stopp påväg ut till landet) så det måste jag spika av också! Fina bilder :)

Svar: Du får svänga förbi Söderköping någon gång om du hinner, sommaren är ju inte slut än :P Det är verkligen en mysig liten stad! Nu var vi inte uppe och gick på berget men det vill jag nog göra nästa gång, så fin utsikt! Tusen tack, kul att du gillar bilderna :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

wow fina bilder

Svar: Tack så jättemycket :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Eva`s blogg:

Super fint o mysigt med små utflykter :) ha en fin dag kram

Svar: Tack så jättemycket :D Ja, det är verkligen mysigt med små utflykter :D Ha det jättebra du också :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp