Julafton och juldagen

Jag kom upp till mamma och pappa i torsdags efter att ha släppt av en kollega utanför Nyköping på vägen upp från Linköping. Det blev en lugn eftermiddag och kväll. På fredagen träffade jag Frida, vi åkte till Mall of Scandinavia (första gången jag var där) och handlade den sista julklappen.
 
Julafton firade vi hemma hos mina föräldar. Vid tretiden på julafton kom två av mina kusiner, deras mamma, farmor, min äldsta kusins fru och deras nyfödda bebis. Det fikades lussebullar och pepparkakor. Myste med bebis. Hade väldigt trevligt. Vi åt julbord och nytt för i år hade vi även en grönkålssallad med äpplen i som var supergod. Efter julbordet öppnade vi julklappar. Mitt i julklappsöppningen hade vi en efterrättspaus. Mamma hade gjort en god fruktsallad med pepparkakslag. Det var en riktigt lyckad och mysig julafton. Tänk vilken bra släkt jag har.
 
Selma igår. Promenad idag.
 
Idag har vi tagit det lugnt hemma. Mamma och jag tog en promenad på förmiddagen. Vi åt rester från gårdagens julbord till lunch. Efter det har vi spelat spel. Dagen fortsätter nog i samma lugna tempo. Imorgon ska vi på bio och se Rogue One och sen ska jag och brorsan hem till vår ena kusin och se hur hon bor.
 
Hoppas ni också har haft en underbar julafton och juldag!
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Pauline Hurtig:

vilken fin katt!

Svar: Ja, hon är verkligen supersöt min lilltjej :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp