Julfest på jobbet och lugna kvällar

Veckan har varit så konstig, jag har varje dag trott att det är en annan dag än vad det är. Igår kändes det som torsdag och idag kändes det som fredag. Jag har dessutom varit förkyld hela veckan, i måndags var jag tveksam på om jag skulle orka gå till jobbet. Men jag tänkte att det skulle vara tråkigt att vara hemma så jag gick till jobbet, vad ska man göra hemma? Det gick i alla fall jättebra på jobbet men jag var lite tröttare än vanligt efter jobbet. Jag försöker vara bättre på att lägga mig i tid så jag får sova mycket och bli frisk, så det har blivit några lugna kvällar när jag bara har varit hemma.
 
Igår efter jobbet var det julfest på jobbet. Det var ommöblerat i matsalen så det var riktigt fint. Vi åt julbord. Det bjöds på salsamusik och dans för de som ville. Jag gillar inte att dansa så jag tittade på och njöt av musiken och sällskapet av härliga jobbarkompisar.
 
Idag har det flutit på bra på jobbet och det är så roligt när det går så bra. Nu ikväll ska jag ta det lugnt, läsa lite och gå och lägga mig tidigt. Ska väl hänga tvätt också, satte på en tvättmaskin när jag kom hem från jobbet, vilket är bra men jag är inte så pepp på det nu, haha.
 
Här ska jag sitta och läsa ikväll med en kopp te. Bästa hörnan i lägenheten.
 
 
Imorgon ska jag på After Work (igen) och sen ska jag upp jättetidigt på lördag. Jag vet att jag kommer att hata mig själv på lördagsmorgonen för jag är ingen morgonmänniska. Men men, man kan ju inte tacka nej till bra saker i livet bara för att ta sovmorgon.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Lät som en riktigt lyckad julfest :)

Svar: Det var verkligen en lyckad kväll :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Joakim Ramqvist Hallin:

Trevligt m julbord, två st har det blivit här men vet du vad, jag längtar mest efter Farmors/Farfars julmat. Tar sem fr arb och åker dit den 23; e, blir riktigt skoj.
Se till att kurera dig nu och känn efter i kropp och skäl, hoppas din AW blir trevlig och angenäm i kväll, 😉. TREVLIG BLOGG, 👍..

Svar: Härligt att du också fått julbord :) Jag fick mormors julmat nu i helgen, hennes köttbullar är så goda :) Skönt med lite julledigt :) AW:n i fredags var superkul :) Tack så jättemycket!
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Rebecca Adnell:

Jag fastnade verkligen för den här bilden. Så mysig!

Svar: Tack så jättemycket! Ja, det är en mysig plats, jag gillar verkligen att sitta där och läsa :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp