Jullov!

Nu har jag fått jullov och ska vara ledig i lite över två veckor. Det ska bli jätteskönt. Vi hade julavslutning på skolan igår. Sen gick jag hem och bråkade med min förrådsdörr. De målade om trapphuset för några veckor sedan och då har målarna lyckats måla fast dörren så den gick inte att öppna. Men envis som jag är så fick jag upp den efter en halvtimme så jag kom åt min resväska och att jag kunde packa.
 
Egentligen skulle jag bara vara hemma, packa, städa och fixa igårkväll. Sen ringde en kompis och då gick jag hem till dem istället. Där var det spelkväll och jag skulle bara titta på, för jag var så trött och jag är inte ett jättestort fan av brädspel. Men jag blev typ tvingad att vara med och det var väl okej. Sällskapet var roligt i alla fall.
 
Vid tolvtiden ska jag hämta upp en kompis för att åka norrut. Jag ska hem till mina föräldrar och till Selma. Hon är där nu för föräldrarna tog med sig henne till dem i helgen som var. Det är fruktansvärt tomt utan henne i lägenheten. Men det underlättar när man ska packa och hon inte är här, för nu har jag ingen som nyfiket ska inspektera allt.
 
Idag är det exakt fyra år sedan jag träffade Selma för första gången. Hon var så liten då. Den dagen åkte jag tåg från Linköping till Stockholm och mötte upp min faster i Centralen. Min faster hade åkt med Selma från Möja; bil, båt, buss, tunnelbana. I Centralen kom pappa och hämtade upp oss och vi åkte hem till mamma och pappa.
 
Selma för exakt 4 år sedan (22 december 2012, kl.21.34).
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - JUNITJEJ:

Vilken söt katt!

Svar: Ja, hon är helt underbar min lilltjej, fast hon är ganska stor nu :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

vilken söt bild

Svar: Tack så jättemycket :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Ellen - tävlingsryttare:

Jättefin bild & väldigt söt katt!

Svar: Tusen tack! Ja, hon var och är väldigt söt :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp