Kontraster

Livet består verkligen av kontraster och jag gillar det.
 
Igår åkte jag in till Stockholm med familjen. Vi skulle gå på bio, se Rogue One på bio. Vi hoppade av pendeltåget vid Centralen och promenerade på Stockholms gator till Stureplan. Där åt vi lunch på Subway innan vi hämtade ut biljetterna på Park. Efter det gick vi runt lite i Humlegården och en vända inne på Sturegallerian innan det var dags att gå tillbaka till bion för att se filmen. Det var en väldigt bra film, fast jag saknade det typiska Star Wars-introt med texten som flyger in med rätt bakgrundsmusik.
 
Efter bion tog vi tunnelbanan hem till min kusin, där var även hennes familj. Det var första gången jag var i hennes nya lägenhet, så fint. Där bjöds det på fika. Sen åkte vi hem igen och på kvällen åkte jag med pappa för att storhandla.
 
Brorsan, mamma och jag utanför Park. Jag i min nya läshörna. (Foto: pappa, med mobilen)
 
Imorse packade jag in Selma och kameror i bilen och körde ut mot Värmdö. Pappa och jag skulle nämligen ut till "vår" skärgårdsö. Vid elvatiden landade vi på ön. Så fort man kliver av båten så börjar hon snurra i sin resebur och hon försöker klösa sig ut. Det är lite jobbigt att bära henne då och man behöver bära henne en bit till då det är en kilometer till stugan från ångbåtsbryggan. Väl framme vid stugan var Selma väldigt nöjd (hade släppt henne en bit innan). Jag var också väldigt nöjd, det är så mysigt och fridfullt. Vi har eldad i kaminen och fått upp värmen i huset. Jag hittade en ny läsplats där jag satt och läste. Jag har även varit ute en sväng med kameran (bilder från systemkameran kommer när jag är på fastlandet igen, mobilbilder hittar du redan nu på min instagram, @fotografannie).
 
Skärgårdsön är verkligen en kontrast till gårdagens storstadsbesök.
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Heléna:

Visst är det härligt med kontraster i livet :D Allt blir så mycket mer spännande och innehållsrikt då! Härlig läshörna :D Kram <3

Svar: Ja, jag gillar verkligen miljöombytet och att det finns ganska nära :) Javisst var läshörnan härlig! :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Låter som ett par riktigt härliga kontraster ändå! :)

Svar: Ja, det är kul och fint med sådana kontraster, som från helt olika världar :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp