Analog vår på Sandö

Förra våren tillbringade jag några dagar ute på ön, under påsken. Pappa och jag tog en långpromenad till andra sidan ön, till en sandstrand. Där fotade jag både med min Pentax och min analoga Rolleiflex. Bilderna från den där skimrande vårdagen bloggade jag när jag kom hem, det går fortare med digitalt foto. Nu i veckan framkallade jag rullen som jag fotade där. Här är några av bilderna.
 
Rolleiflex 3,5
Film: Kodak Tmax 400
 
Foto: Analogt, Foto: Skärgård | | 23 kommentarer |

Te på balkongen som blev en helkväll

I fredags kom Cili hit med sina tre vovvar. Selma var väl inte överlycklig när hon väntade innanför ytterdörren och möts av tre monster när jag öppnar den. Men hon fixar hundar ganska bra, vilket är skönt, men hon har väldigt mycket koll på var hundarna är fast hon kan också ligga och sova. Hur som helst, vi åt middag och sedan tittade vi på film och åt kladdkaka. Det tog hur lång tid som helst att välja ut vilken film vi skulle se (nackdelen med att Netflix har lite att välja på). Till sist valde vi filmen Niceville, ingen av oss hade sett den men jag hade läst boken för några år sedan. Boken tokälskade jag då och filmen var jättebra.
 
Igår var en lugn hemma dag, jag höll på att förbereda ekonomisk berättelse inför Linslusens årsmöte. Sen smsade jag Tove och frågade om hon ville komma över och dricka te på balkongen, det ville hon. Hon kom hit och vi satt i solen på min balkong, drack te och åt hembakade kanelbullar (som jag hade kvar i frysen). Vi kom på idéen att vi kunde göra tacos till middag, så vi gick och handlade och lagade tacos hos mig. Efter maten åt vi glass och tittade på Hair, så flummig men bra.
 
Balkongfika (mobilbilder).
 
Idag blir det mer föreningsjobb, framkallning (ska scanna in lite mer och lägga upp lite bilder här också) och firmajobb.
 
Vardag: Blandat | | 26 kommentarer |

Sportlovsveckan

Det har varit en jättebra vecka och jag har tagit det ganska lugnt. Varit hemma mycket. Suttit och läst i solen på balkongen med en kopp te. Framkallat sju filmer. Varit på styrelsemöte. Fått besök av moster och kusin. Lämnat och fått tillbaka studioutrustning. Promenerat med kompisar. Varit på stan. Hälsat på gamla jobbarkompisar på Akademibokhandeln under bokrean. Åkt till IKEA och Biltema. Snart kommer Cili över på middag.
 
Här är några bilder från veckan.
Ha en härlig fredagskväll!
 
 
Pentax K-5 II & Tamron 17-50/2,8
 
Vardag: Blandat | | 17 kommentarer |
Upp