Syskonfotografering

Den där helgen i början av december, då Helga stormade och jag åkte upp till Stockholm, då hade jag en syskonfotografering. Kanske inte den lättaste syskonfotograferingen, storebrorsan på två är riktigt busig och var inte stilla länge. Men jag fick några bilder på minneskortet på båda två. Här får ni se två av bilderna. Fler bilder kommer i andra inlägg längre fram.
 
 Pentax K-5 II & Sigma 35/1,4
 
Firman: Uppdrag, Foto: Människor | | En kommentar |

Veckouppdatering

Det får bli en veckouppdatering igen. Tiden går så fort och det händer så mycket. Samtidigt skulle det vara tråkigt att uppdatera vardagsinlägg varje dag för jag kan inte skriva så mycket mer om jobbet (lärarjobbet) än att jag har jobbat och att det går bra och är roligt.
 
Tisdagskvällen blev händelserik. Blev plötsligt barnvakt år lillkusin, vilket var jättemysigt. Samtidigt skulle bandet komma hit och titta igenom bilderna från spelningen. Så de fick stå ut med att en åttaåring hängde med oss, och jag var förvånad att hon vågade sitta med oss och inte ville sitta i ett annat rum. Hon gillade bandet (okej, vem gillar dem inte?). Vi fikade en del och gick igenom bilderna. Lillkusinen gick och la sig när de fortfarande var kvar och då skulle hon säga godnatt till alla, men hon vågade bara krama Mari. Gullunge.
 
På fredagen träffade jag Karin för första gången på megalänge, vi tog en kort promenad på en halvtimma innan vi gick hem till mig och fikade. Började känna av förkylning och den blommade ut på lördagen. Vilket är bra tajming när jag ändå hade en ledig helg. Tröttnade visserligen på att ligga i soffan och tycka synd om mig själv, så Ove drog ut mig på en långpromenad med kamerorna. Ganska bra faktiskt. Trots att det var blåsigt och att det kändes lite vårigt.
 
En bild från promenaden igår.
 
Idag tackade jag dock nej till att hänga med Iza och Sofie, det får bli en annan gång, även om jag börjar bli lite sugen på att dra iväg nu. Men jag måste fixa bilder och städa. Sen måste jag kanske vila lite också, för imorgon är det jobb igen. Öppnar balkongdörren i alla fall, så får jag lite frisk luft och katten blir nöjd för hon får gå ut lite. Älskar att ha balkong!
 
Vardag: Blandat | | Kommentera |

I ljuset av en solstrimma

Pentax K-5 II & Sigma (ART) 35/1,4
 
Selma | | 4 kommentarer |
Upp