Sommaräventyr

Igårkväll landade jag i Linköping igen efter två veckor på vift. Det är otroligt skönt att komma hem och denna gång är katten med mig, så allt är som det ska här hemma. Det är två veckor kvar på semestern. Nu ska jag bara vara hemma och fixa i lägenheten, redigera bilder, föreningsjobba, firmajobba och självklart hänga med kompisarna.
 
Jag höll däremot på att inte komma hem igår. Det gick jättebra att köra de tjugotvå milen hem, även om det blev lite omvägar då E4an var avstängd på vissa sträckor men när jag landade hemma så fungerade inte taggen till min lägenhetsport. Utlåst! Jag ringde hyresvärdens jourtelefon, fick svar efter en stund och till slut sa de att de skulle skicka en väktare som kunde öppna dörren. Jag väntade och väntade. Selma var inte glad, men fick vara i koppel för i buren satt hon inte alls stilla. Vi väntade lite till. Ingen väktare kom. Efter nästan en timmes väntan, när jag precis tänkte ringa och fråga igen, så dök en granne upp. Han släppte in mig i porten. Jag kom in i lägenheten, tog mina andra nycklar för att testa taggarna, de fungerade inte heller. Det nya problemet var då att jag inte kunde hämta resten av packningen eller köra bort bilen utan att dörren gick igen. Som tur var så fick jag hjälp av Karin och hennes brorsa som tog en promenad hem till mig och höll upp dörren när jag körde bort bilen. En och en halv timma efter att jag kom till Linköping kunde jag alltså packa upp och landa lite i lägenheten. Den där väktaren har jag fortfarande inte sett till. Däremot var jag hos hyresvärden idag och nu ska taggarna fungera.
 
Hur som helst, jag tänkte att i det här inlägget ska jag sammanfatta de senaste två veckorna i bilder, så här kommer det en bildbomb med bildtext under varje bild. Samtliga bilder är tagna med min Pentax K-3 II men med olika objektiv.
 
13 juli - Lämnade ett grått Stockholm med Waxholmsbåt.
 
 
 14 juli - Sommarfin bukett på middagsbordet då vi fick gäster.
 
 
 15 juli - Promenadsällskap en fin kväll efter en regnig dag.
 
 
16 juli - Båtutflykt till Tvikobb.
 
 
17 juli - Ännu en vacker sommarkväll, jag fotade och pappa fiskade.
 
 
 18 juli - Ännu en utflyktsdag, denna gång till Ören och Södergrynnorna. Denna bild är tagen vid Södergrynnorna.
 
 
 19 juli - Det skymtades rådjur i dalen nedanför huset. Hann smyga ut och ta en bild.
 
 
 20 juli - Började dagen med frukost på stranden och en bra bok.
 
 
21 juli - En kväll stod himlen i brand.
 
 
 22 juli - Hänga på uddarna med två kusiner och ena kusinens pojkvän.
 
 
23 juli - Åka på utflykt genom en vass.
 
 
 24 juli - Sommarens sista dopp i viken. På kvällen bar det av in mot fastlandet.
 
 
25 juli fick kameran vila, jag besökte farmor och shoppade lite inredning till lägenheten.
 
 
 26 juli - Var hundvakt åt denna fina tjej innan jag åkte hem till Linköping och blev utlåst (och där var vi tillbaka där inlägget började). 
 
Foto: Skärgård, Vardag: Blandat | |
#1 - - Johanna:

Vad mysiga och fina bilder!!

Svar: Åh, tack, vad roligt att du gillar bilderna :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Sandra:

Vilken fin liten dagbok det blev med alla bilderna :) Tack för att du delar med dig av dina sommaräventyr!

Svar: Tack så jättemycket, kul att du gillade inlägget :) Och tack för att du tog dig tid att kommentera! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Maria:

Det ser ut som ett fantastiskt somrigt sommarlov. Fifina bilder också. Ses om två veckor. Njut och gör massa kul till dess.

Svar: Det har verkligen varit ett underbart sommarlov hittills, men börjar längta tillbaka till jobbet lite nu :P :) Tack så mycket, kul att du gillar bilderna :) Ha det toppen du också så ses vi snart igen :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - ♀ Sara Ben's ♀:

Ser väldigt härligt ut! Jättefina bilder ^^

Svar: Det har verkligen varit helt underbara dagar i skärgården :D Tusen tack, vad glad jag blir att du gilla bilderna :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp