Livemusik i ett vardagsrum och semester

Min semester som varar i åtta veckor börjar nu. Jag har jobbat sista dagen på mitt första år som lärare. Det känns helt galet overkligt. Vad tiden har gått fort och vad jag har lärt mig mycket. Jag är så glad över att jag hamnade på den skolan jag jobbar, har så underbara kollegor.
 
Sen barnen fick sommarlov i torsdags så har det dock varit lite konstigt att jobba. Jag var jättetrött och seg i helgen och sen har det varit lite småsegt att jobba måndag, tisdag och onsdag. I tisdags jobbade jag dock på stan, då var det kurs och vi fick hem en fjärilslarv, den ska få följa med mig på min semester och förhoppningsvis bli en fjäril i skärgården.
 
Ikväll blir det after work med några av kollegorna. Vi ska gå ut och äta. Efter det så tänkte jag nog svänga förbi L'Orient för ikväll spelar The Bland där.
 
På tal om The Bland så var jag på en spelning med dem igår. En mysig liten vardagsrumsspelning hemma hos några av mina kompisar. Så otroligt bra. Snacka om vad de kan spela. Efter spelningen så gick vi iväg till en fotbollsplan i närheten och spelade fotboll (eller jag tittade på). En jättehärlig kväll.
 
Lyssna på The Bland på Spotify vettja.
 
 
Imorgon kommer brorsan hit och hälsar på. Det ska bli jättekul att träffa honom igen. Vi ska hänga med våra småkusiner på fredag, som också är i stan då. Småkusinerna vet inte om att min brorsa också är här då, så det blir nog en rolig överraskning för dem.
Vardag: Blandat | |
#1 - - Anonym:

Vad häftigt! Låter jätte mysigt!

Svar: Det var verkligen helt underbart :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp