Vårblommor

Nu börjar vårblommorna kika upp ur jorden, det är alltid mysigt. Här är några bilder från förra helgen på några vårblommor jag hittade i Gamla Linköping.
 
19 mars 2016
Pentax K-5 II & Tamron 17-50/2,8
 
Foto: Natur | | 6 kommentarer |

Skärgård och ändrade planer

För en vecka sedan åkte jag till Stockholm. Jag tjuvstartade nämligen påsklovet och hade sökt ledigt redan på torsdagen och jag fick ledigt. Tog tåget upp till föräldrarna och sov där en natt. På torsdagen åkte jag med mamma och pappa till skärgården, och självklart följde Selma med också. När vi landade på ön så hade det hunnit bli mörkt och det var bara några plusgrader i stugan så vi fick elda i kaminen, så mysigt.
 
Resan ut var jobbig för Selma, hon hatar att åka Värmdövägen, det är enda vägen som hon nästan alltid blir åksjuk när vi åker. Så jag bestämde mig för att åka hem med mamma och pappa på måndagen istället för att ta bussen hem själv, några dagar senare, som jag först hade tänkt.
 
Några mobilbilder från mina dagar i skärgården.
Systemkamerabilder kommer så småningom, när jag har hunnit fixa dem.
 
En annan anledning till att jag åkte från ön redan på måndagen var att då skulle jag hinna träffa lillebrorsan som skulle hem till föräldrarna på tisdagen, så jag fick hänga en hel del med honom vilket var superkul. Jag hann även träffa farmor på måndag kväll och Nadja på tisdag förmiddag. Jag bestämde mig också för att åka hem tidigare till Linköping, så nu är jag hemma, vilket är tokskönt. Har ju mer att göra hemma än vad jag har att göra hos föräldrarna. Tog tåget imorse och det var riktigt kul för Mari lyckades hinna med samma tåg så jag fick sällskap hela vägen hem. Dessutom så blev vi hämtade med bil vid Linköpings resecentrum av Björn.
 
Nu är jag hemma sen två timmar tillbaka, har käkat lunch och ska snart gå och handla. Sen ska jag redigera bilder, ni lär få stå ut med en hel del skärgårdsbilder här på bloggen snart igen nu. Och så ska jag läsa lite till och njuta massor av de dagar som är kvar av mitt påsklov.
 
Frihet.
 
 
Vardag: Blandat | | 4 kommentarer |

En salig blandning skärgård

Tänk att jag har lite bilder kvar från min senaste skärgårdsvistelse som jag hade tänkt blogga men som jag inte har bloggat än. Så bara för att jag längtar dit så mycket nu igen så slänger jag upp en salig blandning från hur det såg ut sist jag var där, vid årsskiftet.
28 december 2015 - 31 december 2015
 
Foto: Skärgård | | 9 kommentarer |
Upp