En frostig novemberdag

När jag fortfarande hade höstlov, precis i början av november, så var det ganska kallt ute. Det var frost på marken och någon dag senare även snö. Nu är det varmare igen, tyvärr, men här kommer en tillbakablick på en frostbiten novemberfredag. Den här frostbitna novemberfredagen tog jag en promenad med Karin till Gamla Linköping. De gula höstlöven dansade ner från träden och solen lyste lite smått bakom ljusa moln. En superhärlig och perfekt dag att lufta kamerorna. Och här kommer några av bilderna:
 
4 november 2016
Pentax K-3 II & Tamron 17-50/2,8
 
Foto: Linköping | | 3 kommentarer |

Lilla A

I mitten av oktober mötte jag upp en familj vid Tinnerö eklandskap för att fotografera dem. Främst var det sonen på ett halvår som skulle fastna på bild, men också föräldrarna tillsammans med sonen. Superhärliga människor och det blev många fina bilder bland färgglada höstlöv.
 
15 oktober 2016
Pentax K-3 II & Pentax 55/,14
 
Firman: Uppdrag, Foto: Människor | | 5 kommentarer |

Julklappstips

Jag fotograferar barn, vuxna och mittemellan. Ge bort en porträttfotografering för att nya minnen kan förevigas eller boka in en fotografering på er familj för att ge bort bilderna till släkt och vänner. Fotograferingen sker i Östergötland eller i Stockholm.
Mer information och portfolio finns på min hemsida. För fler frågor eller beställning, maila mig på annie@anniesfotografier.se
 
 
 
Jag har sedan i våras ett samarbete med Dinprint. Där finns nu 14 av mina skärgårdsmotiv som man kan beställa som t.ex. canvas, poster, plexiglastavla. Känner du någon som gillar skärgården så är det ett bra julklappstips. Gå in på DinPrint.se och kika bland motiven.
 
 
 
Fotokurs
Tidigare har jag haft distanskurser i foto med över hundra deltagare. Jag har även haft privata fotokurser. Nästa år kommer jag att börja hålla i kurser igen. Jag kommer ha individuella grundkurser i foto. Fotokurserna kommer vara i Östergötland eller i Stockholm. Känner du någon som har en systemkamera men bara fotograferar med automatiska inställningar och vill lära sig mer? Då är presentkort på en fotokurs en bra gåva.
Har du några frågor eller om du vill beställa, maila mig på: annie@anniesfotografier.se
 
 
*inlägget är reklam för mina tjänster, samt reklam för produkter med mina motiv i samarbete med DinPrint.se
 
 
Firman: Blandat, Firman: Kampanjer, Foto: Blandat | | 3 kommentarer |
Upp