After work och bildsortering

Nu har det varit en period där allt går i ett igen. Dels är det mycket på jobbet och dels så händer det ganska mycket utanför jobbet också.
 
I onsdags var jag på after work hemma hos en kollega. Vi var tio stycken kollegor där i ett jättemysigt gammalt hus med kakelugnar. Vi drack glögg och åt smörgårstårta. En julig och mysig kväll.
 
På torsdagen efter jobbet kom Tove och Mari hem till mig och åt tacos. Sen tittade vi på en film, men vi hann inte se klart hela filmen för det blev ganska sent, så vi får se klart den filmen den här veckan när vi ses då.
 
I fredags åkte jag iväg och bytte däck på bilen. Det gick fort och bra. Jag kom också på att det var galet roligt att köra bil, hade ju inte kört bilen på två veckor. Så det blev en extrasväng till Maxi med Adine. Efter handlingen åkte vi hem till mig och åt pizza och tittade på TV.
 
Lördagen blev en lugn hemmadag, det behövdes. Redigerade klart alla bilder och började sortera om alla bilder. På kvällen drack jag te och tittade på Så mycket bättre.
 
Te och tv-tittande.
 
Söndagen var ganska lik lördagen förutom att jag gick hem till Anna en sväng på eftermiddagen och drack te. På kvällen läste jag ut boken jag höll på att läsa, den hette Skuggan av ett år, som var jättebra.
 
Sen så är det måndag igen idag och en ny jobbvecka drog igång. Det blev en ganska lång dag, då det var en gemensam planering på eftermiddagen vid halv fyra. Jag gick från jobbet vid fem, sen handlade jag lite så var hemma ungefär vid halv sex. Då gjorde jag ett arbetsblad om nordisk mytologi och pratade med mamma och pappa i telefon. Snart ska jag stänga av datorn och ta en kopp te och börja med en ny bok.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Lät som ett par riktigt bra dagar :)

Svar: Det var verkligen bra dagar :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vilka bra dagar! :)

Svar: Jajamen, det var riktiga toppendagar :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp