Glöggmys och framkallning

Snart är ännu en jobbvecka slut och återigen konstaterar jag att tiden går rasande fort. Det är mycket att göra på jobbet. Vi har bland annat börjat räkna subtraktion med uppställning och börjat jobba med arbetsområdet stenåldern vilket är superkul (speciellt eftersom jag gillar historia).
 
Igår slutade jag dock lite tidigare från jobbet, så då åkte jag ner till stan. Köpte lite nytt te och ny linsvätska. Det kan vara så att jag råkade komma hem med en ny adventsljusstake och två tröjor också. Sen kom Mari och Tove hem till mig. Vi åt risgrynsgröt till middag och sen drack vi glögg på min balkong. Lite adventsmys i för väg, för vi hade svårt att få till en dag då alla kunde.
 
Glöggmys på min balkong.
 
 
Idag gick jag hem vid fyra från jobbet. Svarade på lite mail. Har också framkallat en rulle film. Det är alltid så spännande att se hur bilderna blir, om man har gjort rätt den här gången också. Jag antar att ni får se ett resultat här på bloggen lite längre fram, när filmen har torkat och när jag har scannat in negativen.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Linnea:

Vad mysigt!! :)

Svar: Ja, det var supermysigt :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Cecilia:

Mysigt med glögg och pepparkakor ;)

Svar: Ja, det var verkligen supermysigt :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp