Julklappstips

Jag fotograferar barn, vuxna och mittemellan. Ge bort en porträttfotografering för att nya minnen kan förevigas eller boka in en fotografering på er familj för att ge bort bilderna till släkt och vänner. Fotograferingen sker i Östergötland eller i Stockholm.
Mer information och portfolio finns på min hemsida. För fler frågor eller beställning, maila mig på annie@anniesfotografier.se
 
 
 
Jag har sedan i våras ett samarbete med Dinprint. Där finns nu 14 av mina skärgårdsmotiv som man kan beställa som t.ex. canvas, poster, plexiglastavla. Känner du någon som gillar skärgården så är det ett bra julklappstips. Gå in på DinPrint.se och kika bland motiven.
 
 
 
Fotokurs
Tidigare har jag haft distanskurser i foto med över hundra deltagare. Jag har även haft privata fotokurser. Nästa år kommer jag att börja hålla i kurser igen. Jag kommer ha individuella grundkurser i foto. Fotokurserna kommer vara i Östergötland eller i Stockholm. Känner du någon som har en systemkamera men bara fotograferar med automatiska inställningar och vill lära sig mer? Då är presentkort på en fotokurs en bra gåva.
Har du några frågor eller om du vill beställa, maila mig på: annie@anniesfotografier.se
 
 
*inlägget är reklam för mina tjänster, samt reklam för produkter med mina motiv i samarbete med DinPrint.se
 
 
Firman: Blandat, Firman: Kampanjer, Foto: Blandat | |
#1 - - Tilda Barkselius:

Himla grymma tips!

Svar: Tack så jättemycket :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Matilda Wik - fotograf i Norrköping :

Åh där var ju Jenny 😍

Svar: Jajamen, där var hon :P Hon är bra fin, din dotter :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet :

Åh nu skulle man bott närmre! Vilka fantastiska bilder du har tagit :)

Svar: Tack så jättemycket, vad glad jag blir av dina fina ord! :D Ja, ibland är det lite synd att Sverige är så stort :P
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp