Min hall

SPONSRAT INLÄGG*
 
Jag har ju inte gjort något ordentligt inlägg om hur jag bor, trots att jag flyttade hit för lite över ett år sedan, och tänkte att jag kanske kunde berätta om mina olika rum och hur det ser ut. Vad tror ni om det?
Hallen är det första som man ser när man kommer hem till mig (som för del flesta andra), så vi börjar där.
 
Min hall (och Selma)
 
För lite mer än ett år sedan, när jag flyttade in så var det andra tapeter i hallen och en sned hatthylla. De skulle tapetseras om i hallen och då åkte den gamla hatthyllan ner. Det var nog lika bra, för den gamla hatthyllan satt uppe med fyra olika skruvar och skruvarna var väldigt krokiga och inte pluggade.
 
När det blivit omtapetserat slagborrade jag nya hål i väggen, satte i plugg och skruvade upp min nyinköpta hatthylla. Eftersom hatthyllan går i svart och silver så köpte jag även svarta galgar till. Ovanpå hatthyllan har jag en liten flätad svart korg där jag också har halsdukarna jag använder mest.
 
Under min hatthylla står ett matchande skoställ som också fungerar som en bänk (och lite avlastningsyta). En sittdyna på ena sidan av skoställsbänken fick det bli också då jag tycker det ser mysigt ut. Jag har även inbyggda skåp i hallen, men det är bara vanliga vita skåpsdörrar och sen har jag ställt in trådbackar så man kan sortera upp halsdukar, vantar och annat bra att ha när man ska gå ut.
 
På ena sidan om ytterdörren har jag även en stor spegel med svart ram och sen har jag satt upp svarta enkla krokar bredvid spegeln. På andra sidan ytterdörren har jag tre kvadratiska ramar med motiv från skärgården. Det enda jag tycker är lite tråkigt med min hall är att bredbandsuttaget sitter där, har inte kommit på en toppenbra lösning för hur jag ska ha routern.
 
Hur ser det ut i din hall?
 
 
*inlägget innehåller sponsrad länk
Här bor jag, Sponsrade inlägg | |
#1 - - Sarah:

söt katt =)

Svar: Ja, hon är verkligen helt supergullig :D Är glad att hon bor hos mig :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Sandra SG:

ser fint ut!

Svar: Tack så jättemycket :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp