När tröttheten slår till

Innan höstlovet så tänkte jag att det skulle bli en lugnare period efter lovet, så blev det kanske inte riktigt. Full fart på jobbet och ganska långa dagar där. Sedan har jag hängt mycket i föreningslokalen, i måndags för att lämna ut studioutrustning, i tisdags för styrelsemöte och i onsdags för månadsträff och få tillbaka studioutrustningen. På det så har jag sovit lite halvkasst, då är det inte så konstigt att jag är trött. I eftermiddags kändes det nästan som om jag håller på att bli sjuk, men det tror jag inte. Jag vill inte och jag tänker inte bli sjuk för det är så långtråkigt.
 
Det har snöat och snön ligger kvar på marken, det är så otroligt fint och mysigt. Det skär i hjärtat när jag säger att jag vill att den ska smälta. Men jag tycker att det kan får bli varmare nästa vecka när jag ska byta däck och sen får snön komma tillbaka. Så nästa helg vill jag ha mycket snö som ligger kvar fram till åtminstone februari.
 
Har en del att göra vid datorn som jag ligger efter med också, för jag har inte orkat sitta vid datorn så mycket den lilla tid jag har varit hemma den här veckan. Men det gör ingenting jättebrådskande, det är föreningens bokföring och lite annat föreningsfix, min bildredigering (skärgårdsbilderna) och en ordentlig rensning och ny back-up på alla bilder. Jag får försökta beta av det lite i helgen.
 
Ikväll tänker jag inte göra mycket alls, man behöver sådana dagar ibland. Kom hem från jobbet strax efter 15-tiden och har i princip gjort ingenting sen dess. Bara städat lite i köket. Lämnat ut nyckel till mörkrummet till en medlem i Linslusen. Slötittat lite på TV och myst med Selma, hon är så nöjd att jag är hemma nu. Ska göra en kopp te och läsa lite snart. Imorse läste jag ut "Sekten på Dimön" som var otroligt bra, jag måste läsa fortsättningen när den kommer i pocket. Nu är jag i det där jobbiga läget mellan böcker, vad ska jag välja för ny bok att läsa? 
 
Inlägget blev lite osammanhängande, men det är lite så min hjärna har varit idag, trött och osammanhängande. Men jag kände att det var dags för en liten lägesuppdatering. Ikväll ska jag sova tidigt och imorgon kommer jag vara mycket gladare (inte för att jag är speciellt "o-glad" just nu) och piggare.
 
Trött katt på soffan.
Bilden är tagen för kanske en vecka sedan, växten näst längst till höger är numera slängd, den klarade inte av att jag var bortaunder höstlovet. Den blev (också) alldeles för trött, haha.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Josefine Svärd:

åh vilken mysig bild!

Svar: Tack så jättemycket :D Hon ser verkligen mysig ut när hon ligger där :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Mariette Lindstein:

Kul att du gillade Sekten på Dimön. Andra delen kom ut i augusti. den heter Sekten som återuppstod. Den tredje och avslutande delen kommer ut i juni nästa år. Den heter Sektens barn. Nu jobbar jag med en helt ny serie! Mariette

Svar: Hej, vad roligt att du kikade in på min blogg :D Ja, den boken var verkligen jättebra och jag har koll på att uppföljaren finns ute. Men jag vill ha den i pocket då jag har den första i pocket (vill ha samma format på böcker i en serie), så jag får vänta lite till :P
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - mariettel2000@yahoo.com:

Hej igen! Pocketen av andra boken kommer i april.

Svar: Åh vad kul, jag trodde att det skulle dröja till åtminstone sommaren. Men då behöver jag inte vänta så länge :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Mariette Lindstein:

Hej! Nej det blir april-maj. Och sedan kommer tredje och avslutande delen i juni. Men som inbunden. Men jag jobbar redan med en helt ny serie. Också om sekter men deras inflytande på samhället. Ännu mer thriller och en aning erotisk. God jul och gott nytt år. Mariette

Svar: Härligt! Då har jag något mer att se fram emot. Låter spännande med alla de nya böckerna. God jul och gott nytt år! /Annie
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp