Helgen då man tar igen allt

Återigen är det helg, vilket verkligen behövs. Veckan har varit hektisk. Mycket på jobbet. Det var styrelsemöte efter jobbet i måndags. Jag var dessutom ledig från jobbet i onsdags för att stå på Kalasmottagningen och marknadsföra fotoföreningen Linslusen, rigga upp/ner mässplatsen och stå på mässa i några timmar tog också på krafterna.Igår tänkte jag att jag skulle vara duktig och fixa lite hemma i lägenheten, bl.a. dra åt muttern på toalettsitsen för att den var lite lös, då gick fästet helt sönder (vilket flyt man har).
 
Jag precis innan mässan startade. Foto: Lina Möller
 
Känner att jag eventuellt börjar bli lite förkyld också, men hoppas att det går över, för jag har inte tid att bli sjuk nu på två-tre veckor.
 
Trots att det känns lite "blä" just nu så vet jag att det går över och jag är glad att jag har att göra (även om det nu är lite på gränsen till för mycket). Nu ska jag ta igen allt som jag inte har hunnit i veckan. Som att redigera bröllopsbilder. Skicka iväg minst 43 mail (till personer som var intresserade av föreningen). Göra klart en PowerPoint-presentation till fotokursen Linslusen ska ha för sina medlemmar. Uppdatera med information om föreningens aktiviteter på hemsidan och Facebook.
 
Ska hinna vila lite också, för nästa vecka är också otroligt hektisk med planeringsmöte (föreningen), föräldramöte, after work och sen klassåterträff (10 år sen vi slutade nian).
 
Jag har skaffat Snapchat också, får se hur mycket jag använder det, @fotografannie heter jag där också.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Amanda:

Åh nej vad jobbigt att toalettsitsen gick sönder! :(

Svar: Ja, det var lite jobbigt. Tyckte det kändes hemskt bara för att jag var trött också, men det är ju bara att byta :P
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Elina:

Åh kan inte jag få ett infomejl? Var inte på kalasmottagningen men är student på Liu men campus Norrköping - och en riktig fotonörd!! Hur kan jag ha missat den studentföreningen?

Svar: Vad kul att du hittade hit då. :) Jag lyckas inte skicka mailen till den mailadress du angivit, får bara felmeddelande. Maila styrelsen@linslusenlkpg.se så svarar jag med information.

Vi har öppet hus i våra lokaler på onsdag (14/9) så kom förbi då om du kan också :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp