Höstlista

Jag älskar verkligen hösten, det är en så mysig årstid. Nu när hösten börjar smyga sig på och jag hittade den här listan på bloggen Anni Honey så tänkte jag att jag också kunde göra den listan.
 
Vad ser du framför dig när du tänker på hösten?
Landskap med färgsprakande träd, mysiga vattendrag och höstlöv på marken. Krispiga frostiga mornar och solen som lyser genom morgondiset. Eller regnruskiga dagar med en kopp te, en varm stickad tröja och en bra bok.
 
 

Vad är det sämsta med hösten?
Jag vet inte, kanske de höstar som bara är gråa, det är tråkigt.

Vad är det bästa med hösten?
Färgerna på träden och ljuset.
 
 

Hur ser din höstoutfit ut?
Jeans (som alltid), stickad tröja (som inte är för varm), skinnjacka (!) och mina "walkingskor".

Vilka serier passar extra bra att kolla på under hösten?
Jag kollar inte så mycket på serier, eller det går i perioder. När jag tittar på en serie så tittar jag på en serie och tittar mycket på den. Några favoritserier jag har är Downton Abbey, Criminal Minds och Orphan Black. Sen är ju Vänner väldigt kul också.
 
Vilken är din höstigaste maträtt?
Mat är något jag gör bara för att jag måste. Men tänker jag höstmat så är det grytor eller lamm som jag tänker på. Tänker alltid på lamm när jag hör mat, så gott.
 
Var hänger du helst när du är ledig?
I naturen, gärna i Stockholms skärgård, med kameran. I soffan under en filt är också mysigt. Men gillar verkligen att vara ute.
 
 
Har du någon inplanerad resa?
Nej, inte direkt. Vi får se om jag åker någonstans på höstlovet. Kanske en tur till skärgården eller någon annanstans. Men det är ganska skönt att vara hemma också. Får se lite hur jag känner när det är dags. Men åker jag så är det på höstlovet, för annars jobbar jag.

Fotot på mig är taget av Adine
 
Övrigt: Listor | |
#1 - - Amanda Björnwall:

Så trevligt med en höstlista! Hösten kan vara ljuvlig, i Stockholm kom dock sommaren på återbesök idag :)

Svar: Ja, det är lite roligt med listor. Här i Linköping är det också sommarvärme igen, längtar till lite höstigare väder nu :P
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp