Bröllopsmöte, matlådor och överlämning

Den här veckan har vi en stundent i klassen som läser till lärare. Jag tillsammans med min närmsta kollega har blivit handledare. Det känns superroligt men också konstigt. För två år sedan slutade jag min slutpraktik.Men mest är det roligt. Veckan efter påsklovet ska vi på handledarutbildning på campus.
 
I måndags efter jobbet åkte jag ner till stan och mötte upp ett par. De hade kontaktat mig och ville boka mig som bröllopsfotograf. Inför varje bokning så träffar jag det blivande brudparet och pratar igenom dagen och skriver avtal. Även det här mötet avslutades med att ett avtal skrevs, så i juni fotar jag bröllop i Linköping.
 
Efter jobbet i tisdags lagade jag massor av matlådor. Jag hade gjort körtfärssås på 1,8kg köttfärs i söndags, så på tisdagskvällen gjorde jag lasange med den. 11 matlådor blev det totalt. 8 med lasange (dubbla portioner) och 3 med pasta och köttfärssås. Så skönt att göra storkok, då behöver man inte tänka på matlådor på ett bra tag.
 
Matlådor - 4 april 2017
 
 
Igår var vi iväg på läromedelsmässa i stan. Det var jätteroligt. Jag gick med två av de kollegorna jag kommer ha en årkurs etta med i höst. Vi hittade lite olika läromedel och pratade idéer. Jag är så pepp på att börja med en etta. När jag kom hem sen satte jag mig och började göra utkast på blogginlägg (mycket hundbilder blir det).
 
Idag gick jag från jobbet strax efter tre. Vid fyra kom Linslusens nya kassör hem till mig. Jag visade honom hur bokföringsprogrammet fungerade och hur jag skötte ekonomin. En överlämning helt enkelt. Det tog ungefär en timme. När han gick diskade jag upp i köket och lagade middag. Nu gör jag back-up på bilder, gör blogginlägg och lyssnar på P3 Dokumentär. Ska snart stänga av datorn, läsa och ta en kopp te. Ta en lugn kväll helt enkelt.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Bella:

Åh vad roligt det måste vara att fotografera bröllop!

Svar: Ja, det är verkligen kul att fota bröllop. Har hittills fotat sjutton stycken :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp