IKEA på finska och Kukkolaforsen

Söndagen den 9 april 2017
 
 
 
Andra dagen i Övertorneå var den första heldagen. Det var en ganska mulen dag men ändå väldigt fin och stilla. Netasha och jag for till Haparanda som ligger en timmes bilfärd från Övertorneå. Där shoppade vi på bland annat IKEA. Eller jag köpte ingenting, det hade varit jobbigt att ta med mig det på flyget hem sen. Hur som helst så var det lite annorlunda att gå på IKEA där, för skyltarna var på både svenska och finska.
 
På vägen hem från Haparanda stannade vi vid Kukkolaforsen och fotade lite. Isen ligger på Torneälven men på vissa ställen där det är strömt så skymtar vattnet. Så vackert. Jag fotade med både mitt 17-50/2,8 och 70-200/2,8 vilket var jättebra då det var svårt att röra sig där eftersom man kunde sjunka ner i snön om man gick bort från skoterspår eller väg. Det vore kul att åka tillbaka dit en annan årstid också, för det var som sagt väldigt vackert där.
 
 
 
Det blev sedan en lugn kväll med godis och film.
 
Resa 2017: Övertorneå | |
#1 - - Jessica Högberg:

Härligt ställe att fota på!

Svar: Ja, det är så fint landskap i norra Sverige :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Linda:

Fina bilder men ack så kyligt,brrr gillar det inte alls,hihi;) Kontrast mot mina Milano inlägg;)
Svar: Det var ju faktiskt alldeles fantastiskt! Kul att du kikade in här, välkommen igen ifall du är nyfiken på fortsättningen i Milano!

Svar: Tack så jättemycket :D Ja, det ser kyligt ut men det var bara runt 0 grader :) Men jo lite kontrast om man jämför med t.ex. Milano :) Kikar säkert in din blogg igen, kul att se och läsa om andra delar av världen :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Katta:

Jätte fina bilder! :)

Svar: Tusen tack Katta 😀
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Jag hade nog lyckats köpa något på Ikea även fast jag skulle flyga hem, haha!

Svar: Haha, det finns mycket fint på IKEA men vi kollade mest på barnavdelningen. Sen har jag IKEA så nära mig i Linköping så hade jag hittat något hade jag kunnat vänta och köpa det här istället för att flyga hem en byrå eller nåt ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Vicki:

Fina naturbilder!

Så mycket snö!!!

Vicki

Svar: Tack så jättemycket! Det är verkligen fint där och gillar att jah fick lite mer snö i år :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp