Utflyktsdag till Omberg och Alvastra klosterruin

Jag har bott i Östergötland i fem och ett halvt år. Men inte förrän nu har jag besökt Omberg och Alvastra klosterruin, det var verkligen på tiden. Vid tiotiden idag hämtade jag upp Anna utanför henne. Vi stannade och köpte fika och tankade innan vi brummade mot Omberg. Väl framme promenerade vi upp till toppen av Omberg och spanade ut över Vättern. Gick runt i skogen. Så otroligt mysigt och härligt att bara få andas lite natur. Perfekt också att inviga mina nya skor och nya byxor, så sköna.
 
Efter kanske två timmar kom Annas kille på motorcykel och vi körde efter honom till Alvastra klosterruin. Vid klosterruinen fikade vi kaffe och muffins. Gick runt och kikade på den vackra klosterruinen och jag fotade upp en rulle film med Rolleiflexen. Därefter åkte vi hemåt igen. Anna och jag i bilen och hennes kille på motorcykeln.
 
Perfekt helgutflykt och vi kom överens om att vi ska göra om det. Om vi vandrar vid Omberg eller åker någon annanstans är dock inte bestämt. Jag är nöjd bara jag får vara ute i naturen med kameran och trevligt sällskap. Ikväll blir det en lugn hemmakväll, lite läsning och kanske framkalla den där rullen från Rolleiflexen. De digitala bilderna från dagen redigerar jag nog inte ikväll utan om några dagar. Jag har ju fortfarande skärgårdsbilder kvar att redigera, och bilder till det sista inlägget om min Övertorneå-resa.
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Är det sådana fritidsbyxor typ? Vi funderar båda två på att köpa sådana också, himla poppis häruppe verkar de som...! Och sen ska det nog bli ett par lägre vandringskängor också, speciellt om vi ska upp för Kebnekaise i sommar xD Haha.
Mysigt med utflykt och härliga bilder kan jag tänka mig att det blev!

Svar: Ja, det är det. Det är supersköna byxor :) Köpte de här på XXL, men har även köpt andra via en sida på nätet :) Köpte skorna på XXL nu också :) Det är superhärligt med utflykter, håller på att scanna in de analoga bilderna nu :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Alice Lindström:

Vad fint det ser ut!

Svar: Det var jättefint! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp