Releasespelning, deklaration och fika

Lördagsmorgonen var lugn och jag tillbringade morgonen framför Nyhetsmorgon med frukosten och en kopp te. Därefter redigerade jag bilder. Vid fyratiden gick jag hem till Mari, sedan gick hon och jag till bussen. Vid fem var vi på stan och gick till The Crypt där Kamya skulle ha sin releasespelning på kvällen. Vi kom dit till soundcheck och efter soundchecken åt vi mat på Pitchers. Det var supergott. Därefter gick vi ner till The Crypt igen. Vid åtta började folk droppa in. Mari och jag satt och hade hand om försäljningen av Kamyas nya skiva och tröjor. Först upp på scen var Kollapsed och sen Fall With Grace och sist var det Kamya's tur. Det var en superrolig kväll. Vid ett gick vi från The Crypt och delade på en taxi hem. Jag kom hem strax innan två till en väldigt kelsjuk katt som somnade på mig i sängen.
 
Kamyas nysläppta skiva. Lyssna på den på Spotify.
 
 
Söndagen började på samma sätt som lördagen bara att jag var lite tröttare på grund av lite färre timmars sömn. Men jag tog mig upp ur sängen, tittade på Nyhetsmorgon. Satte mig sedan vid datorn och gjorde momsdeklarationen för årets första kvartal och påbörjade årsdeklarationen. Sedan kom Anna över till mig och vi fikade på min balkong i solen. När hon gick hem gjorde jag klart årsdeklarationen och fortsatte att redigera bilder. Nu sitter jag och äter fläskpannkaka och lyssnar på P3 dokumentär.
 
Fika i solen på balkongen.
 
 
Hoppas att ni också har haft en underbar helg!
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Denise:

Låter som om du har haft en riktigt härlig helg! :)

Svar: Ja, det har verkligen varit en härlig helg! :D Hoppas att du också har haft en toppenbra helg! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Sara:

Två av killarna i Fall With Grace gick i min klass på gymnasiet, sjukt duktiga. ^^

Svar: Vad roligt! Ja de är verkligen bra :D Vilka av dem gick i din gymnasieklass? Jag har fotat Fall Wirh Grave förut och Tove som sjunger är en av mina bästa kompisar :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Vicki:

Låter som en härlig helg!

Känner ni den personen som hade relisespelning?

Ha det gott,Vicki

Svar: Det var en superhärlig helg! :) Ja, jag har fotat huvudbandet flera gånger och basisten bodde i samma korridor som mig och är en av mina närmsta vänner :) Ett av de andra banden känner jag också lite :) Ha det fint du också! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Ida Jansson:

Åh va mysigt med fika på balkongen 😃

Svar: Ja, det är verkligen mysigt med fika i solen på balkongen :)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Emelie Andersson :

Vilken fin sista bild :)

Svar: Tusen tack Emelie! :D Jag gillar verkligen muggarna, de har så våriga och härliga färger :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp