Vårpromenad

Förra helgen, på söndagen, begav jag mig ut på en vårig fotopromenad med Ove. Först gick vi till ett vattendrag och tittade efter huggormar (har ju hittat huggormar där förut), men vi hittade inga denna gång. Jag fotade lite vid vattnet och sen gick vi en runda i skogen där jag fotade lite till. Här kommer fem bilder jag tog den eftermiddagen.
 
26 mars 2017
 
Foto: Natur | |
#1 - - Iza Palm:

GUd vad grönt ni har det...! Här börjar jag snart kunna skymta gräs på sina ställen... Men det är en del snö innan det syns helt...! Får se när vi faktiskt byter till sommardäck, skulle nog vilja påstå att vinterväglag faktiskt råder här fortfarande. Minusgrader på nätterna = jättehalt på morgonen till jobbet.

Svar: Ja, det börjar bli ganska grönt på sina ställen nu här i Linköping :P :D Jag bytte till sommardäck i fredags, men ja du kanske behöver vinterdäcken ett tag till :P
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Netti Starby:

Vilka härliga bilder och vilken tur att ni slapp möta på huggormar. Kramis

Svar: Tack så jättemycket! Haha, men jag ville ju träffa huggormarna och fota dem :P Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Jag var verkligen tvungen att både dubbel- och trippelkolla så att detta inte var arkivbilder! Är så avundsjuk på att ni har det så grönt, här är allt en "härlig" blandning av brunt och grått, haha ;)

Svar: Haha, ja det går ganska fort nu. Såg vitsippor i skogen idag. Det blir nog grönare i Stockholmsområdet väldigt snart också, Linköping ligger ju bara 20 mil söderut :P
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Denise:

Härliga bilder! :)

sv: Ja, jag bor också i lkpg, i tannefors! :)

Svar: Tack så jättemycket Denise! Vad kul att du också bor i Linköping :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp