Ny klass, Stockholmsvisit och nya växter

Den här veckan har varit så hektisk. Det har varit mycket på jobbet med förberedelser inför att barnen skulle börja. I torsdags kom barnen och jag fick min nya klass. Det var jättekul, de är så små. Väldigt stor skillnad med en årskurs ett om man jämför med trean jag hade i våras. Jag har i vilket fall som helst lärt mig alla namnen på barnen, vilket är väldigt skönt.
 
På kvällarna har jag också haft fullt upp. I måndags var jag och fotade med Adine. I tisdags var det kick off på jobbet så då kom jag hem sent. I onsdags fikade jag med Jonas på stan och hängde lite hemma hos honom efter det. I torsdags var jag bara hemma och tog det lugnt.
 
I fredags åkte jag till Stockholm för att hämta Selma. Hon var så sur när jag kom hem till mamma och pappa. När jag öppnade dörren kom hon och kikade vem det var som kom sen satt hon och tittade på mig från några meters avstång innan hon vände igen och gömde sig under en schäslong och låg där i en timme. Sen kom hon fram och la sig i mitt knä. Lite charmigt att hon är sådär sur när hon varit ifrån mig så länge, det betyder att hon har saknat mig. Och jag saknar ju henne när hon inte är med mig.
 
På lördagen åkte jag med Selma hem mot Linköping igen. Det spöregnade första biten på hemvägen. Det var helt okej, det var väldigt lugn trafik genom Stockholm då. Jag och Selma pausade i vanlig ordning vid Nyköpingsbro och Selma fick sträcka lite på benen och komma ur reseburen lite. Igår på kvällen gick jag hem till Mari och Kalle för att äta middag. Det var jättemysigt.
 
Selma chillar i Nyköpingsbro.
 
Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon. Vid tolvtiden kom Jonas och vi åkte till Bauhaus och Plantagen och köpte växter. Vi åkte sen hem till mig och bar in alla växter och bakade en kladdkaka som vi fikade och drack kaffe till det. Därefter körde jag hem Jonas och hans växter. Nu sitter jag vid min dator och äter middag samtidigt som jag redigerar bilder.
 
Två av mina nya växter.
 
Vardag: Blandat | | 3 kommentarer |

En kväll på Kvarnudden

En fredagskväll hämtade Frida upp mig hos mina föräldrar och så åkte vi mot Norrtälje till Fridas föräldrars lantställe i norra Stockholms skärgård. Vi parkerade bilen och cyklade sedan till Kvarnudden vid Gräddö hamn. Där hade vi ett bord bokat och vi åt grillbuffé. Det var trubadurkväll och väldigt bra livemusik. En perfekt fredagskväll helt enkelt.
 
När vi cyklade hem på kvällen dansade dimman på ängarna och på vägen och det var så häftigt och vackert. Vi stannade och fotade lite men det blev inte så bra då jag inte hade med något stativ (vilket jag hade behövt). Men cykeln fick agera lite stativ och jag fick vara stadig på handen.
 
28 juli 2017
Pentax K-3 II & Tamron 17-50/2,8
 
Foto: Skärgård | | 9 kommentarer |

Leka turist efter jobbet

Igår efter jobbet åkte jag på utflykt med Adine. Vi lekte turister och åkte till Bergs slussar och Vreta kloster. Tanken var att vi även skulle åka förbi ett solrosfält, men när vi körde förbi så var det redan andra fotografer där så vi åkte hem istället. Men vi var riktigt nöjda ändå. Det var en jättefin kväll med fint ljus. En perfekt sommarkväll att turista på. 
 
 14 augusti 2017
 
Upp