En solig sista dag i skärgården

Den sista dagen senaste gången (under höstlovet) jag var ute i skärgården var det en solig dag. Jag åt frukost ute till min favoritutsikt.
 
Jag var ute och fotograferade höstdetaljer. Jag kröp runt i gräset, mossan och blåbärsriset. Fotade blåbär, ormbunkar och spindelväv. Den dagen speglade sig naturen väldigt fint i vattnet också så det försökte jag också fånga på bild.
 
Efter lunch promenerade jag ner till bryggan därifrån Waxholmsbåten går. Fällde ner semaforen (annars lägger inte båten till vid bryggan). Tog några bilder innan båten kom. Väl på fastlandet mötte jag min ena kusin och hans familj som skulle ut till skärgården. Jag mötte också mamma som också skulle åka ut. Jag tog bussen in till Centralen och längtade redan ut till skärgården igen.
 
3 november 2017
Foto: Skärgård | Skärgård, foto | |
#1 - - Emelie:

Ljuvligt! ✨

#2 - - Håkan:

Känner höstdoften...

#3 - - amanda:

Så underbara bilder! :)

#4 - - Anonym:

Hej Annie

Mycket vakra bilder av Skärgårdens. Genom dina bilder upptäcka jag det vackra område. Säkert finns det oberömda platser som kan bli upptäckt.Ja,man har lust att besöka Skärgårdens när man tittar på dina bilder.
Varma hälsningar från Erik (Frankrike )

#5 - - Anonym:

Hej Annie
Vackra bilder av Skärgårdens. Genom dina bilder upptäcka jag det vackra området. Säkert finns det oberömda platser som är att upptäcka. Man har lust att upptäcka Skärgården. Det är sant, hösten är ett mycket vackert årstid.
Varma hälsningar från Erik (Frankrike )

#6 - - Denise:

Ser ut som att det var en riktigt skön dag! :DHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp