Två boktips

*Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Jag läser ganska mycket böcker. När jag är ledig läser jag kanske en bok i veckan, när jag jobbar blir det kanske en eller två böcker i månaden. Däremot var det längesedan jag la upp ett boktips här på bloggen. Så nu tänkte jag att det var dags igen. Här kommer ett boktips på de två senaste böckerna som jag har läst. En roman och en deckare.
 
Vägen till Sugar Maple Inn* är en roman som är lättsam, lite rolig och ganska förutsägbar. Men också väldigt mysig. Lite sådär klassisk feel good-bok. Det handlar om Olivia som jobbar som konditor och hon råkar elda upp sin arbetsplats när hon serverar en efterrätt. Efter det flyr hon storstaden ut till landsbygden. Hon blir erbjuden ett jobb på Sugar Maple Inn av den vresiga ägarinnan. Det var en bok som blev bättre och bättre och jag gillar den faktiskt väldigt mycket i all enkelhet. Gillar man feel good-böcker så är den ett hett tips.
 
 
Hon som kom före* är en psykologisk spänningsroman som jag verkligen gillar. Den var lite speciell men på ett väldigt bra sätt. Det finns ett väldigt speciellt hus, ett arkitektritat toppmodernt hus med öppna ytor. Ingenting får ligga framme och det är totalt opersonligt. För att få bo där måste man skicka in en ansökan till arkitekten och det finns en lång lista på regler om hur man ska vara och göra om man får bo där. Jane får ett sent missfall och hon vill ha en förändring, en paus, i livet. Då ansöker hon om att få hyra det här huset. Hon flyttar in och snart märker hon att det finns flera gåtor som verkar ha otrevliga svar. Det som händer henne, verkar nämligen ha hänt Emma som bott i huset tidigare... I boken får man följa Jane och Emma i varannat kapitel. Jag tycket att boken var riktigt spännande.
 
Har du läst någon av böckerna? Vad tyckte du?
 
 
Boktips | |
#1 - - Netti Starby:

Låter som spännande böcker och bra tips! :-D Kramis

Svar: Ja, jag gillade båda böckerna skarpt! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Ida - foto & häst:

Bra boktips! :)

Svar: Tack! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Celine:

Åh men vill läsa båda!

Svar: Gör det! Båda böckerna var jättebra! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Maria:

Har inte läst någon av dessa. Blev nyfiken på bok nummer 2.

Svar: Kul! Den var spännande och lite annorlunda :)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Nora Bååth:

Så kul med boktips :D

Svar: Kul att du gillade boktipsen :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp