Vinterpromenader

Jag har varit så otroligt trött den här veckan (precis som förra veckan), så jag har mest tagit det lugnt efter jobbet.
 
I måndags efter jobbet åkte jag dock ner till stan för att köpa de sista julklapparna. Jag passade även på att hälsa på mitt gamla jobb, Akademibokhandeln, och sa hej till några av mina f.d. kollegor. Det är så mysigt i bokhandeln och jag kan sakna att jobba där ibland, även om jag stormtrivs med lärarjobbet och firmajobbet.
 
Efter jobbet på tisdagen mötte jag upp Tove. Vi hade inte setts på ett bra tag. Först tog vi en promenad i skogen, vi gick nästan hela 5km-spåret i snön. För ja, det låg massor av snö på marken. Jag hade min nya lilla spegellösa systemare med på promenaden så det blev några bilder. Efter vår promenad gick vi till Toves nya lägenhet. Det var första gången jag såg den. Det är en likadan lägenhet som min, fast spegelvänd. Där bjöd hon på te och pepparkakor. Tiden flög iväg och helt plötsligt var klockan halv nio så då gick jag hem.
 
Panasonic Lumix DC-GX800
 
I fredags var det after work med ett 30-tal kollegor. Det var jättemysigt. Vi gick till Pinchos. Det var första gången jag var där, men så smidigt att beställa mat och betala med hjälp av telefonen. God mat var det också och väldigt bra stämning. Dock gick jag hem ganska tidigt då jag var så trött. Kom hem vid halv elva och gick och la mig ganska direkt.
 
Igår gjorde jag inte så mycket alls. Spelat in lite videos, redigerat bild och film. Jag promenerade till affären och köpte onyttigheter. Tittade på en serie hela kvällen.
 
Idag när jag vaknade var det snöigt på träden, rosaskiftande himmel och sol. Jag kände att jag bara skulle bli tvungen att bege mig ut i snölandskapet. Därför hörde jag av mig till Tove och frågade om hon var pepp på en promenad i skogen. Det var hon. Jag hade två kameror med mig. Tove fick låna min lilla tills batteriet dog på den, och jag fotade med min stora. Det går liksom inte att beskriva den lycka jag känner när jag får fota snöiga grangrenar i solsken. När jag kom hem var jag supertrött (jag undrar om jag inte håller på att bli sjuk?) och gjorde varma mackor och en kopp te.
 
 
Jag ute i skogen idag. Foto: Tove
Panasonic Lumix DC-GX800
 
 
Nu ska jag redigera lite till. Vill hinna klart med alla bilder och göra back up innan julen. Sen tänkte jag tona håret i en mörkare nyans igen.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Sara Helgesson:

Åh, Pinchos! Var där en gång i Linköping tidigare i höstas, drömmer fortfarande om maten. Haha! Det har nyss öppnat här hemma i Motala oxå, lääääängtar till jag får chansen att besöka. :D

Svar: Det var verkligen gott på Pinchos! Kul att de har öppnat i Motala också :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp