Bokföring, jobb och möten.

Det känns som om det har gått flera dagar, för det har varit långa dagar, men jag har fått mycket gjort. Mycket på jobbet då det är utvecklingssamtalstider nu men sen har jag relativt mycket annat. Jag ska försöka komma i fas med bildredigeringen då jag har ganska många fotojobb snart (ett fotojobb i veckan i fyra veckors tid).
 
I söndags fixade jag med Linslusens bokföring och satt med bildredigering, bokföringen är jag i fas med och jag är nästan i fas med bildredigeringen också. Mari kom även över på fika på söndagen, vi hade inte setts på jättelänge (kanske två-tre veckor) och det är ovanligt då vi bor ganska nära (10 minuters promenad).
 
På måndagen var jag på jobbet halv åtta, sedan var jag där till halv sex. Direkt efter jobbet gick jag till föreningen för att ha styrelsemöte, förmodligen det sista styrelsemötet för mig i den föreningen. Så konstigt efter fyra år i styrelsen (två som ordförande och två som kassör). Men mötet gick bra och vid halv nio kom jag hem, så det var en lång dag.
 
Idag stannade jag på jobbet till halv fem. Pratade med pappa i telefon. Fixade lite med bildredigering. Fick tillbaka föreningens studioutrustning som har varit iväg på uthyrning över dagen. Nu ska jag snart stänga av datorn och lägga mig i sängen och läsa. Jag ska också försöka somna tidigt ikväll.
 
Mina tulpaner som står på köksbordet nu - helt färsk bild.
Pentax K-3 II & Sigma ART 35/1,4
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Känner samma, dagarna liksom flyter samman. Nattjobb gör sådant med hjärnan innan man kommer i fas. Hoppas att gårdagens nattjobb gick bra, och att dagens går i ett bra skede. Alla ska ha extratidningar inatt. Ett helvete...!

Svar: Det måste verkligen vara svårt med nattjobb :P Jag tror jag skulle ha svårt att få ihop det sociala då. Men jag vet inte, man vänjer sig säkert :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Bella:

Så fin bild!

Svar: Tusen tack Bella! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Linda:

wow vilka fina blommor :-)

Svar: Ja, de var fina, nu är de inte lika fina längre :P
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp