Föreläsning och sportlov

Igår efter jobbet åkte jag till campus. Linslusen ordnade nämligen en fotoföreläsning med Anders Jensen från Moderskeppet. Föreläsningen var så otroligt bra. Den handlade om vad man kunde tänka på vid bildleverans, hur man sparar en bild bäst. Det blev prat om DPI/PPI som bara har betydelse om man ska skriva ut en bild (spelar alltså ingen roll när man publicerar en bild digitalt). Det pratades mycket om färgrymder. Det bästa var att jag fick en självförtroende-boost. Jag vet att jag är duktig på att fota, men bildbehandling och sån't är jag inte lika bra på, men den här kvällen fick jag lite bekräftelse på att så som jag levererar/gör mina bilder fungerar alldeles utmärkt. Anders ska komma tillbaka till Linslusen och föreläsa om fotohistoria på tisdag, tyvärr missar jag den föreläsningen då jag är upptagen med att fylla år och träffa familjen. Men jag önskar att jag kunde gå på den också, för foto är kul och historia är kul, och Anders var en bra föreläsare.
 
När jag kom hem var jag så pepp på fotojobb, då är det tur att jag har fyra inbokade fotojobb i februari/mars.
 
Nu har jag sportlov, sista jobbdagen innan lovet var idag, och det är så fruktansvärt skönt. Få vila upp sig och ta nya tag med allt veckan efter. Jag har en fotografering på söndag och en nästa lördag, sen har jag lite föreningsjobb och kanske en fotoutflykt inplanerad. Jag ska fylla år också. Annars ska jag bara ta det lugnt. Skönt i alla fall med lite annat om dagarna, även om jag trivs bra med mitt lärarjobb också.
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta på "På Spåret", mysa med Selma och kanske äta chips.
 
16 januari 2017
Pentax K-3 II & Sigma ART 35/1,4
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Vad roligt det är med boostar. Sådant gillar jag :) Bara köra på ju, du är grym Annie! <3

Svar: Ja, det är verkligen kul! Tack så jättemycket Iza! Fotograferandet känns så positivt nu, dagens fotojobb gick också jättebra! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Rebecca Adnell:

Vilken sööötis :D

Svar: Ja, hon är min lilla gullegris :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Bella:

Söt bild!

Svar: Tack Bella! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - marianne:

En bra föreläsare kan verkligen kicka igång en...så härligt att få positiv kritik.
Selma är för söt....

Svar: Ja, det är så kul! Jag personligen fick väl ingen positiv kritik, mer en bekräftelse av föreläsningen att jag gör på ett bra sätt, men det är också kul! Fotograferandet och firman känns verkligen roligt just nu! :D Ja, hon är så himlans fin :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Maria at Inredningsvis:

AWWWW vilken söt katt haha :) själv myser jag hårt i soffan med min goa hankatt Brorsan :)

Idag är det lyxiga gardin tips på bloggen!

Ha en fin vecka:)

/Maria

Svar: Ja, hon är bra söt min lilla kattjej :D Mysigt att du också har en katt att mysa med :DHa en fin vecka du också :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp