Fredagsfint i mitt kök

Det var ju nyss måndag och så är det fredag igen, så galet. Den här veckan har jag som vanligt jobbat, det blir ganska mycket jobb nu och fram till sportlovet för utvecklingssamtalen drar igång, men det är kul. Efter jobbet har jag haft det väldigt tomt, vilket inte är så vanligt. I tisdags tog jag en promenad med Adine och sen fikade vi hemma hos mig.
 
Det har också kommit spännande post varje dag. Jag har fått hem mina bankkort, nytt SL-kort, nytt ICA-bonuskort och fått hem en ny väska och papper så jag kan fixa mitt körkort. Så mycket att fixa efter inbrottet förra veckan.
 
Eftersom jag fick mitt bankkort i veckan så kunde jag åka och tanka bilen. Det blev också en vända till Maxi för att storhandla, då köpte jag även tulpaner, så nu har jag fredagsfint i mitt kök. Så mysigt. Skulle fota tulpanerna lite och då hoppade Selma upp i fönstret och skulle vara med, hon är ju ganska söt så det fick funka. Resten av kvällen ska jag slappa i soffan med lantchips framför TV:n.
 
Imorgon ska jag hem till en kompis, det var sjukt längesen jag träffade henne, så det blir kul. På söndag blir det kanske en sväng med kameran och foto, om det inte spöregnar (var är min vinter?). Sen ska jag sitta med lite föreningsjobb, ska renskriva styrelseprotokoll och fixa med föreningens bokföring för snart är det årsmöte. Ska även städa mitt kontor, för mitt skrivbord är fyllt med papper.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Sötnosen. Ska alltid vara med. Fina tulpaner också! :D

Svar: Ja, hon är oftast i närheten :) Tack, jag gillar verkligen färgen :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Anita:

Så fin bild :D

Svar: Tack så jättemycket! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Heléna:

Klart att Selma vill vara med på bild :D Så fina tulpaner! Skönt att det reder upp sig vartefter med tråkigheterna kring inbrottet! Bra att du har fått ditt bankomatkort så du kan tanka och handla! Hoppas du får en fin fortsättning på helgen :D Kram <3

Svar: Ja, hon är en riktig linslus ibland ;) Ja, jag gillar verkligen färgen på tulpanerna :) Och inbrottet var väl inte bara dåligt, jag har lärt mig massor och det är skönt nu att allt börjar ordna upp sig. Jag har bara lite med försäkringsbolaget kvar (och hyresvärden). Helgen var superfin! Hoppas att du också hade en bra helg! Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Carro:

Men vad hemskt med inbrott! Fina tulpaner :)

Svar: Ja, det var lite jobbigt med inbrott, saknar mest min skinnjacka, det andra är lätt att ersätta och alla som har hjälpt efteråt har varit supertrevliga! Tack :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Sarah:

fin bild älskar tullpaner

Svar: Tack! :D Ja, tulpaner är så härliga blommor! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Gittan:

Fina tulpaner och söt kisse. Men så tråkigt med inbrott då, blir mycket extra jobb. Trevlig kväll på dig.

Svar: Ja, jag gillar verkligen den färgen på tulpanerna och ja, hon är väldigt söt! Visst var det tråkigt med inbrott men jag fick lära mig mycket med allt extrajobb och alla jag pratat med och som har hjälpt till efter inbrottet har varit jättetrevliga vilket är superbra (det finns väldigt många bra människor i världen!!). Hoppas du också får en trevlig kväll! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Sofie:

Söt katt! :D
Jag älskar tulpaner, så fin bild!

Svar: Javisst är hon söt :D Ja, tulpaner är så härliga! Tack! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#8 - - MALIN SUNDIN - MOM TO BE:

Vilka fina tulpaner :)

Svar: Tack, jag gillade dem också jättemycket :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp