Stockholmsvistelse, bloggträff och födelsedagsfirande

Vid tvåtiden idag landade jag hemma i Linköping igen. Sen dess har jag sprungit ärenden hos Linslusens hyresvärd, varit förbi föreningens lokaler och börjat städa bland gamla protokoll och träffade Karin för att ordna lite saker till föreningen. På vägen hem till min lägenhet handlade jag, sedan gick jag till Adine för att få två protokoll påskrivna. Väl hemma igen vid fyratiden scannade jag in alla påskrivna protokoll (fanns fler än de Adine skrev på). Har börjat skriva ihop ett dokument om föreningens rutiner samt förberett lite inför årsmötet som är om två veckor. Jag har också svarat på mail och nu ska jag börja redigera bilder från min Stockholmsvistelse, men först blogga lite om de senaste dagarna.
 
Jag åkte upp till Stockholm i lördags, tog bilen vid ettiden. Tillbringade lördagskvällen hemma hos mamma och pappa, lillebror kom också dit så det var mysigt att hela familjen var samlad. Vi åt god middag och tittade på Melodifestivalen.
 
På söndagen tog jag bussen mot Cili för att hon hade bokat en hundfotografering. Efter fotojobbet fikade vi hemma hos henne. Sen skjutsade hon hem mig till mina föräldrar igen.
 
Måndagen var lugn och jag gjorde inte många knop. Tog ut Selma en stund i koppel på mamma och pappas tomt. På kvällen åkte jag in till Stockholm för att träffa Katarina, hon hade bjudit med mig på en träff med andra resebloggare. Riktigt roligt och spännande att träffa nya människor. Vi träffades på Grand Central by Scandic. Där hade vi en egen "lounge". Vi åt god middag (jag åt risotto med pumpa, så gott!) och hade det trevligt.
 
På tisdagen fyllde jag år och vaknade jag upp och det var snö utanför fönstret. Tänk, jag som hade önskat mig snö i födelsedagspresent och så fick jag det. Jag begav mig därmed ut på en fotopromenad (skriver mer om den i ett annat inlägg). När jag kom hem till föräldrarna åt jag frukost, sedan åkte pappa och jag iväg för att handla till min födelsedagsmiddag. Efter handlingen åkte jag in till Stockholm och tog en promenad med kameran i solen (skriver mer om den promenaden i ett annat inlägg också). På vägen hem igen gick jag en omväg och mötte min barndomskompis mamma, väldigt kul. Vid halv fem åkte pappa iväg och hämtade farmor som jag hade bjudit på middag hos oss. Mamma kom också hem från jobbet. Vi åt lamm och potatis, så gott. Till efterrätt blev det såklart min kladdkaka, med hallon och mango till. Det var en så härlig kväll!
 
Två instagrambilder, en från min fotopromend på tisdagsmorgonen och en från Stockholmspromenaden på tisdagen.
 
Onsdagen bjöd på ännu mer snö. Det snöade och blåste, det var faktiskt inte så mysigt att gå ut i. Men jag tog mig in till Stockholm i alla fall och mötte upp mamma som jobbar där. Vi promenerade en bit bort från Centralen och åt lunch på en italiensk restaurang, supermumsigt. Jag åt cannelloni. Efter lunchen trotsade jag vädret och tog en liten omväg förbi Kungsholmen för att ta några bilder (gissa om det också kommer i ett annat inlägg) och sedan in mot Drottninggatan. Jag skulle köpa baslinnen, för mina börjar bli så slitna. Linnena hittade jag och jag hittade även tre stickade tröjor, en cardigan och två toppar. Perfekt till våren. Därefter åkte jag hem och tog en lugn kväll.
 
Klockan ringde tidigt imorse. Pappa skulle lämna in deras bil på service och jag fick vara hans co-driver (igen, var det med båt i somras). Han lämnade sin bil och fick skjuts tillbaka av mig i min bil. Sedan hann jag vara hemma hos föräldrarna i en timme innan pappa skjutsade mig (i min bil) till Centralen. Selma stannar hos mina föräldrar nu i en vecka. Jag kom fram till Centralen en timme innan min buss mot Linköping gick så jag passade på att ta en kortpromenad förbi stadshuset i solen (bilder kommer i ett annat inlägg). Sedan klev jag på bussen till Linköping och hamnade där inlägget började.
 
Nu ska jag redigera bilder!
 
Hejdå soliga Stockholm! På återseende!
Pentax K-3 II & Tamron 17-50/2,8
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Helt klart fullt upp. Mysigt med snö på födelsedagen! Lyxigt värre, om jag ändå hade kunnat få det...! Större chans för det i år iaf xD
Ser fram emot resten av bilderna sedan! :D

Svar: Ja, det är en ganska intensiv period just nu, haha. Men det lugnar ner sig om någon vecka :) Haha, ja vi får väl se om du får snö på din födelsedag :P Några bilder är redan uppe nu, men fler kommer :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Emma Grann Fotografi:

Härligt :)

Svar: Ja, det var härliga dagar :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Yinni:

Tack för att du tittade in på min blogg och tack för kommentaren! Fina bilder du tar! :) skall fortsätta läsa lite mer nu :)

Svar: Tack själv! :) Kul att du gillar mina bilder! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - freja lindsjö:

fina bilder :D Kul med bloggträff!

Svar: Tack :D Ja, det är verkligen kul att träffa andra bloggare, och det var spännande att träffa bloggare med en annan nisch än vad jag är van vid :P :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Cecilia:

Underbara bilder ;) Kul med miljöer där man själv har varit och besökt. ;)

Svar: Tack så jättemycket Cecilia! Ja, då känner du igen dig :P :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp