Mycket på gång (som vanligt?).

Det är så typiskt mig att allt ska hända på en gång, kan liksom inte låta bli, men det är ju så roligt och spännande då. Sen tycker jag verkligen om känslan när man lyckas pussla ihop det så man hinner med allt och även hinna vara hemma och vila (vila är jätteviktigt). Det känns bra på (lärar)jobbet och det rullar på, lite konflikter är det väl men det är inte dåligt i sig det handlar bara om att lösa konflikterna på ett bra sätt. Jag har fått ett till fotojobb bokat, så otroligt roligt. Nu har jag en fotografering spikad i februari och en i mars. Och lite förfrågningar på gång till våren.
 
Igår jobbade jag lite med ett arbetsblad när jag kom hem. Pratade med pappa i telefon. Redigerade bilder och lyssnar på två avsnitt av P3 Dokumentär, det är så bra att lyssna på när man redigerar tycker jag. Redigerade mest skärgårdsbilder men också den här bilden som jag tog när jag var nere på stan här i Linköping förra veckan. Lite coolt med månen, lite som ett ansikte med ett öga som bevakar staden.
 
12 oktober 2017
Pentax K-3 II & Tamron 17-50/2,8
 
 
Idag har jag suttit vid datorn och tittat på ändringar av föreningsstadgar med en annan styrelseledamot (på distans), så kul och bra, vi blev helt klara med förslaget som sedan ska diskuteras på ett styrelsemöte. Pratade även med Mari i telefon i nästan en timme.
 
Imorgon ska jag till IKEA efter jobbet för att köpa lite saker till jobbet. Sedan är det månadsmöte med föreningen. Torsdag har jag en lugn hemmakväll (det är i alla fall planen). På fredag åker jag kanske (förhoppningsvis) till Stockholm och är där i helgen, verkar också som att jag kan samåka med några kompisar upp (väldigt bra). Hoppas också kunna boka in ett viktigt möte den här veckan eller nästa.
 
Nu kom Selma och hoppade upp framför datorskärmen för att mysa. Hon brukar sätta sig framför skärmen och böja bak huvudet så man kan pussa henne i nacken och på huvudet, goskatt. Jag ska snart stänga ner datorn och ta en kopp te och läsa lite bok. Självklart mysa med Selma också.
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - N:

Älskar när man har mycket på gång samtidigt :)

Svar: Ja, det är så roligt med mycket fart och variation :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Emma Broberg :

Härligt! Fin bild och vad roligt med IKEA :D

Svar: Tusen tack! Ja, IKEA är kul, vi var väldigt effektiva igår. Tog väl lite över en timme från att vi lämnade jobbet, var på IKEA tills att vi kom tillbaka till jobbet och lämnade inköpet :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Ida ❉:

Fin bild :)

Svar: Tusen tack Ida! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Iza Palm:

Kollade mina bilder, men min sådan bild blev inte riktigt lika bra. Självkritisk ofc, men ..! Det kommer nog ifatt!Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp