Året 2016 - del 1 av 4

Januari började med att jag var ute i Stockholms skärgård. Tredje januari landade jag hemma i Linköping igen och jag började jobba igen några dagar senare. Det blev en fotografering och en spelning med Kamya. Jag fick besök av mamma en helg då hälsade vi även på min mosters familj (och deras lilla kattunge). Cili kom också och hälsade på en kortis. Det blev även några vintriga bilder på minneskortet den månaden trots att den var ganska fattig på snö.   
Februari var månaden jag fyllde 26 år. Jag jobbade mycket men hade också en veckas sportlov. Mamma och pappa kom på besök och det blev lite nytt till lägenheten. Jag fick också hjälp att fixa till mörkrummet hemma i min lägenhet, så jag kunde framkalla negativ. Jag bakade semlor. Cili kom också på besök igen. Kamya hade en spelning till. Det blev även en fotoutflykt till Tinnerö med Linslusen.
Mars bjöd på vårigt väder och en hel del promenader, dels i Vallaskogen, och dels i Gamla Linköping och såklart en hel del i Rydsskogen (som ligger så nära mig). Det var också årsmöte för Linslusen och jag blev omvald som kassör för föreningen. Jag hade också ett bröllopsmöte för att planera årets första bröllop. Påsklovet kom i slutet av mars och då passade jag på att åka ut till skärgården. Jag fick också ett samarbete med DinPrint i mars och därmed kan man köpa bl.a. canvastavlor och posters med mina motiv.
 
Året 2016 | |
#1 - - Mirre:

Oh så många fina bilder

Svar: Tack så jättemycket :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Zyllah:

Extremt fina bilder. Att folk hinner med så mycket förstår jag icke. <3

Svar: Tusen tack :D Haha, jag tycker ju inte att jag hinner med så mycket, men inser att det blir en del när man sammanfattar året såhär ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Katarina:

Den där semlan på mittenbilden ser inte allt för tokig ut alltså.. :)

Svar: Den blev riktigt bra. Jag gillar det receptet jag har, det brukar bli små och goda semlor :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - sandra:

Mars alltså <33

Svar: Ja, det var en härlig månad :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - sara:

Så kul att kolla tillbaka på vad man gjorde :)

Svar: Ja, det är verkligen kul, då inser man att man har hunnit med ganska mycket också :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Flisan:

Jättefina bilder :D

Svar: Tack så jättemycket :D
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Frida G Svensson:

härlig tillbakablick! jag sitter själv med min årssammanfattning. Det är verkligen en kul grej med bloggen, att man kan gå tillbaka och ha allt dokumenterat. Helt fantastiskt!

Svar: Tack så jättemycket! Det tar tid att göra en sammanfattning såhär men det är bra kul! Håller helt klart med om att bloggen är riktigt bra när man ska blicka tillbaka, så roligt sätt att bevara minnen! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp