Året 2016 - del 2 av 4

April började då det fortfarande var påsklov. Kamya hade en till spelning, jag hängde med kompisar och redigerade bilder från skärgården. Efter påsklovet var det skönt att komma tillbaka till rutinerna med jobbet. Det blev långa dagar med jobb, styrelsemöte och fotohäng. Vårblommorna började dyka upp med besked, jag och Adine fotade blåsippor och tussilago i Rydsskogen. Linslusen hade en fotoutmaning på stan. Min firma firade sju år också, helt galet kul.
Maj och vårvärmen  kom på riktigt. Den månaden köpte jag en ny kamera och hade picknick med kompisar Jag köpte också en ny kamera. Jag åkte också på en spontan roadtrip med några kompisar till Arkösund vilket var helt underbart. En solig majdag hade jag en familjefotografering. Det var kick-off med jobbet och vi åkte till Vildmarkshotellet och sov en natt där, det var också superroligt. Jag fotade också vitsippor i skymningsskog. Jag hade också årets första bröllopsfotografering och jag köpte min första bil
Juni var en otroligt fin månad med flera fotoutflykter (delvis tack vare min nya bil). Åkte till Kärna mosse med Karin, Tinnerö med Karro, Tinnerö igen med Adine och ytterligare en gång med Adine till Tinnerö. Therese kom och hälsade på. Det var styrelsemöte och fotografering med Linslusen. The Bland spelade i mina kompisars vardagsrum och jag var där, så otroligt mysig kväll. Jag köpte böcker till sommarsemestern som började i juni. Brorsan och mina småkusiner kom och hälsade på. Sen åkte jag ut till skärgården och där firade jag midsommar med familjen och delar av släkten.    
 
Året 2016 | |
#1 - - Heléna:

Härliga bilder och årsresumé :D Kram <3

Svar: Tusen tack Heléna :D Kram
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp