Året 2016 - del 3 av 4

Juli började med att jag åkte från skärgården till fastlandet. Jag hade en familjefotografering. Jag hängde med kompisar i Stockholm och fotade Chanelle och Frida. Efter några dagar i Stockholm åkte jag hem till Linköping en sväng. I Linköping träffade jag också kompisar och en dag åkte vi på en dagsutflykt till Borensberg. Sen åkte jag ut till skärgården i någon vecka igen.  Jag kom hem till Linköping igen i slutet av juli och var då utelåst från mitt hus för taggen hade slutat fungera, men det löste sig som tur var. Månaden avslutades med en dagsutflykt till mysiga Söderköping.
 
Augusti blev en månad då jag landade hemma innan jobbet drog igång i mitten av månaden. Det var roligt att komma in i rutinerna med jobbet och träffa alla ungar igen. Jag laddade upp mycket skärgårdsbilder på bloggen och startade även en Facebook-sida för mina skärgårdsbilder som jag kallar för ”Skärgårdsfotografen”. Mamma och pappa kom och hälsade på, vi åkte till både Kärna mosse och till Tinnerö. Jag hade after work med Anna och Mari. Therese hälsade på och vi åkte en sväng till Bergs slussar och Vreta kloster.  

 
September började med en bröllopsfotografering. Sen bestod månaden av en hel del föreningsjobb. En onsdag tog jag ledigt en dag från jobbet för att stå på Kalasmottagningen (en mässa för nya studenter där olika föreningar ställer ut), jag var där för att marknadsföra Linslusen. Veckan efter hade Linslusen öppet hus och senare i september höll jag i en grundkurs i foto för föreningen på campus i två delar. En helg i september var det klassåterträff, vi firade att det var 10 år sedan vi gick ut nian, det var så otroligt roligt. Selma var på äventyr i trädgården den helgen. På tal om Selma så fyllde hon fyra år den 29 september.

 

Året 2016 | |
#1 - - Ida ❉:

Vad fina bilder :)

Svar: Tack så jättemycket :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp