Eldig middag

Mamma och pappa var i Linköping nu i helgen för att hälsa på min mosters familj. De kom över till mig på lördagseftermiddagen och fikade. När vi hade fikat klart följde jag med tillbaka till min mosters familj och där bjöds det på trerättersmiddag. Brandlarmet gick, för min ingifta morbror eldade lite på maten.
 
Här var det ganska låga lågor, som högst var de nästan upp till taket.
 
 
Vi fick till förrätt halstrad kammussla med jordärtskockspure, så otroligt gott. Till huvudrätten blev det flamberat kött med friterade potatisklyftor och tomat i ugn, och köttet var helt perfekt tillagat. Till efterrätt fick vi marrängswiss som alltid är gott. En otroligt trevlig och smakfull kväll. Jag brukar inte fota mat och jag tycker att det är svårt, men jag gav det ett försök.
 
Förrätt. Huvudrätt. Efterrätt.
 
Efter maten spelade vi spelet "Ryktet går", som var jättekul. Man ska rita och gissa, sen ska nästa person rita det ordet som var på gissningen och skicka vidare så ska ytterligare en person gissa på den nya teckningen. Det blev helgalet ibland och ibland blev det rätt. Ordet "boxare" blev vid ett tillfälle ordet "krocket". Jag fotade även deras katt Duffy. Och vid elvatiden skjutsade mamma hem mig till min lägenhet igen.
 
Duffy.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Rebecca Adnell:

Så gott det ser ut!

Svar: Det var verkligen supergott :D Jag är glad att jag fick det ganska bra på bild i alla fall :P
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Gittan:

Vilken härlig dag med god mat och trevligt sällskap, det är ju alltid välkommet. Söt kisse också.

Svar: Ja, det var en superhärlig dag! Ja, hon är söt :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Heléna:

Så gott det lät och bilderna ser verkligen inbjudande ut! Det låter riktigt trevligt och att spela spel brukar också vara himla skoj :D Så söt katt! Kram <3

Svar: Det var jättegott! Vilken tur att jag lyckades få det se inbjudande ut på bilderna också :) Spela spel är verkligen ett kul sätt att umgås :D Jo, hon är bra söt :) Kram
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp