En annan del av ön

Den här morgonen (30 december 2016) gick jag inte ut och fotade direkt på morgonen utan var istället kvar i stugan, läste och åt fruksot. Mitt på dagen tog pappa och jag en långpromenad till andra sidan ön, det är inte så långt, bara några kilometer. Vi gick förbi byn och sedan gick vi genom skog på bitvis smala och bitvis blöta stigar. Så mysigt.
 
Vi kom sedan ut på delen av ön som ligger tvärs över viken från oss sett, på uddarna som är där. Jag skuttade runt på klipporna med kameran och fotade. Det fanns flera hällkar och jag älskar hällkar. Ska försöka ta mig dit i sommar också.
 
Efter att jag skuttat runt på uddarna gick vi hemåt. Tände eld i kaminen och myste i stugvärmen.Sedan tog jag en dusch, utomhus (vi har bara dusch ute). På eftermiddagen satt jag i soffan, frusen efter att ha duschat utomhus, inte alls sugen på att gå ut. Pappa satt en bit bort och kommenterade färgen på vattnet i viken några gånger. Jag försökte vifta bort det och säga att jag sett det förr, att det ändå inte blir några "nya" och bra bilder.
Vem försökte jag lura? Till sist kan jag inte låta bli att gå ut, och ja, det spelar ingen roll hur många gånger man sett viken i liknande ljus. Man kan inte se sig mätt. Det är en fin vik vi har hus vid. Ibland är det dock lite jobbigt (men också tur kanske) att man ser vattnet från huset så att man "måste" gå ut.
 
 
Efter att jag hade fotat skymningsljuset gick jag in och värmde mig igen, för det hade inte varit så varmt när jag gick ut. Drog bara på mig kängorna och vinterjackan när jag gick ut, så det var lite kallt om benen för jag hade bara strumpbyxor på benen. Vi åt middag. Pappa och jag gick till bryggan och mötte upp mamma och brorsan som kom med kvällsbåten. Vi spelade spel alla fyra och det var bara Selma som ville ut igen sen.
 
 30 december 2016
 
 
 
Foto: Skärgård, Skärgårdsliv, Vardag: Blandat | |
#1 - - meh.blo.gg:

Fina bilder

Svar: Tack så jättemycket Madelein :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Gittan:

Så fina bilder och visst är det härligt med havet och bergen. Selma är så söt och det är klart hon måste ut och kolla läget.

Svar: Tack så jättemycket Gittan! Det är verkligen underbart med hav och berg. Ja, hon måste definitivt ut på äventyr när hon är ute på ön, jag är så glad att hon älskar det så mycket! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Heléna:

Underbara bilder! Rena rama paradiset!!! Kram <3

Svar: Tusen tack Heléna! :D Det är verkligen rena rama paradiset! Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Peter:

Fantastiska bilder. Ser verkligen ut som ett litet paradis :-)

Svar: Tack så jättemycket! Ja, det är min lilla paradisö :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Sofie:

Fint. Häftig färg på himlen på de sista!

Svar: Tack! Ja, det var verkligen en läcker färg på himlen den kvällen! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp