Jobbstart, styrelsemöte och bildredigering

Första dagen tillbaka på jobbet efter ledigheten var i måndags. Det tog ett tag innan hjärnan ställde om sig från jullovet. När man tagit fram lektionsplaneringarna var ju det svåra att komma ihåg var man hade lagt materialet till lektionerna. Men det gick finfint och nu börjar man känna sig tillbaka på banan med alla planeringar, möten, lektioner och sån't. Det är kul, jag gillar verkligen variationen i mitt jobb.
 
Efter jobbet igår var det styrelsemöte med Linslusen som gällde, det gick också bra, trots att jag var väldigt trött. Den tiden jag har hunnit vara hemma de här dagarna har jag redigerat bilder. Det går sakta med säkert framåt. Jag är snart klar med alla bilderna som jag tog på Linda i förra veckan, sen ska jag börja med alla skärgårdsbilderna.
 
 
Sneek peak - snart färdig med alla bilderna på Linda som jag fotograferade på Söder förra veckan.
 
Jag har haft tryckande huvudvärk till och från nu i tre-fyra dagar, det tar på krafterna. Igår och idag tror jag att jag till och med har haft lite feber. Så jag ska lägga mig riktigt tidigt ikväll och förhoppningsvis mår jag bättre imorgon.
 
Vardag: Blandat | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp