Landa hemma

Nu har jag landat hemma i Linköping igen, det känns jätteskönt. Körde från föräldrarna vid halv tolv idag och det tog lite längre tid att köra på grund av snön. Genom Stockholm var det nästan ingen trafik alls, har nog aldrig kört när det har varit så lite trafik där förut, vilket var skönt. Däremot var det svårt att se filerna på sina ställen och ibland var det lite ojämn hård snö så det "durrade" i hela bilen. Efter Tystberga blev det jättefint ett tag sen var det som frusen snömodd på hela vägen, vilket var hemskt att köra på. Jag pausade vid Nyköpings bro, sträckte på benen lite och lät Selma sträcka på benen i bilen innan jag körde vidare igen. När man kom till Östergötland var väglaget jättebra och man kunde då köra i 110km/h (vilket jag inte gjorde innan).
 
Jag kom hem strax innan tre och packade ur bilen. Sen körde jag och hämtade ut ett paket. Därefter åkte jag till campus och hämtade upp Mari. Vi skulle nämligen till IKEA. Där skulle jag köpa en ny möbel och så åt vi en tidig middag. Efter svängen på IKEA åkte vi till Maxi där vi handlade lite mat.
 
För en timme sedan landade jag helt hemma. Satte igång datorn och ska föra över bilder från minneskorten. Det har blivit en hel del bilder eftersom jag har varit hemifrån i nästan två veckor. Det har blivit julbilder, skärgårdsbilder och bilder från två fotograferingar. Redigerar bilder gör jag nog imorgon. Monterar möbeln gör jag nog också imorgon. Tvätta och fixa i lägenheten måste jag också göra imorgon. Men nu måste jag ingenting, nu ska jag bara landa hemma.
 
Resultatet av IKEA-shoppingen som nu ligger på mitt vardagsrumsgolv.
 
Vardag: Blandat | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp