Lugn skärgård mot fullfart i storstan.

Miljoombyte och kontraster är så härligt, samtidigt så längtar jag lite hem till min egen lägenhet. Sova i min egen säng, jobba vid min stora dator, osv. De sista dagarna på år 2016 tillbringade jag som ni kanske vet i skärgården. Jag åkte in till fastlandet på söndagen, mamma och brorsan hängde också med in, men pappa och Selma stannade kvar. Det blev en lugn söndagskväll hemma hos föräldrarna. Jag skulle egentligen ha träffat en kompis men hon ställde in.
 
I väntan på båten mot fastlandet i söndags (bilderna är tagna från min instagram, @fotografannie)
 
Igår åkte jag till andra sidan stan, hem till Nadja och Chanelle. Vi fikade, tog en promenad, fotade och fikade lite till. En riktigt mysig dag och så kul att träffa dem igen, har inte träffat dem sen i somras och Chanelle har vuxit så mycket. Efter det åkte jag hem till föräldrarna, hann vara hemma i kanske en halvtimme innan Cili kom och hämtade upp mig. Vi skulle nämligen äta middag och fika hemma hos henne, riktigt mysigt det också. 
 
Idag åkte jag in till Söder för att fota en tjej, Linda, som vann en fotografering med mig i en bloggtävling som Junitjej hade. Det var jätteroligt men ganska kallt när vi gick runt på Söder och fotade, men bilderna är bra (ser så ut i kameran i alla fall). Efter fotograferingen gick jag en omväg förbi Montelius väg till The Tea Centre of Stockholm för att köpa te, de har den goda Söderblandningen. Sen åkte jag hemåt igen. Nu landar jag lite med en kopp te (söderblandningen, såklart!). Snart ska jag iväg igen för att träffa Linnea och lite senare ska jag även träffa Josefina. 
 
Snöig första-januari-promenad med mamma. Vy över Stockholm idag. (bilderna är tagna från min instagram, @fotografannie)
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Haha åh, sin säng är ju alltid det man saknar när man är borta ;)

Svar: Ja, den är oslagbar! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - JUNITJEJ:

Åh, vad kul att du har fotat tjejen som vann! Vilken fantastisk vinst hon fick!

Svar: Ja, och det blev väldigt många bra bilder så det var jätteroligt :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp