Studiohänget som slutade lite annorlunda

Veckan har återigen rusat förbi. Till stora delar har veckan bestått av jobb, vilket kanske inte är så konstigt när man jobbar heltid. Jag köpte tulpaner i måndags för att få lite vardagslyx, jag älskar verkligen tulpaner.  Men också en del föreningsjobb, hämta/lämna studioutrustning. Sedan var det studiohäng igår och det tänkte jag berätta mer om...
 
Studiohänget var riktigt roligt och vi testade olika ljussättningar. I början var jag modell och sedan byttes jag av. Vi hade godisregn och åt dammsugare (jag har inte ätit det sen jag var liten och då tyckte jag inte om det, men oj vad det är gott nu). 
 
Efter studiohänget gick vi tillbaka till fikarummet, för vi hade hängt av oss jackor och väskor där då det är ganska trångt i studion. Då märker vi att rutan är krossad. Någon hade tagit sig in i lokalen och fått med sig några väskor och jackor. Supertrist. Det blev till att ringa polis och anmäla, ringa väktare som satte upp plast för fönsterrutan, ringa och spärra bankkort och förlustanmäla körkort. Det blev mycket senare kväll än vad jag hade tänkt och det blev lite kallare att gå hem. Snopet. Däremot är jag sjukt glad över att ingen kamera blev stulen, jag hade min i väskan ett tag men gick och hämtade den kanske en halvtimma innan inbrottet, tur i oturen. Men kommer att sörja min skinnjacka, det var min favoritjacka.
 
Idag har jag varit på jobbet men fått springa ifrån och ta samtal till och från. Dels från försäkringsbolag och dels från hyresvärden. Men jag har lärt mig väldigt mycket, speciellt att ringa samtal, för det kan jag tycka är jobbigt. Övning ger färdighet. Dessutom är jag på väldigt gott humör i alla fall, för alla jag har pratat med har varit så otroligt trevliga och hjälpsamma. Det får en att inse att det verkligen finns väldigt många härliga människor i världen, och det får man inte glömma. 
 
Nu tror jag att jag har helt koll på läget och gjort allt jag måste, så jag tänkte ta helg.
Avslutar inlägget med en bild på mina fina tulpaner som jag köpte i måndags.
 
24 januari 2017
Pentax K-3 II & Sigma 35/1,4
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Heléna:

Så tråkigt med inbrottet :( Tur att du hade hämtat din kamera innan inbrottet, men så tråkigt med din jacka :( Hoppas försäkringarna täcker det mesta iallafall <3 Underbara tulpaner!!! Hoppas du får en fin helg Annie :D Kram <3

Svar: Ja, det var verkligen ett tråkigt avslut på kvällen, men jag är också glad att det finns så många bra människor som hjälper till när något sådant här händer, det är så värt att lyfta! Jackan kommer jag verkligen att sakna men jag är glad att jag slapp vara utan kamera (speciellt när jag har lite fotojobb i nästa månad). Den ekonomiska biten löser sig alltid, det jobbiga är ju att det tar så mycket extratid med allt. :P Tack så jättemycket, det är verkligen härligt med blommor och växter inne :) Hoppas du också får en fin helg! Kram :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Iza:

Men vad tråkigt med inbrottet :( Läskigt också, det hade ju kunnat gått illa för någon av er!

Kul att du skriver om de trevliga personerna, jag behöver höra det jag med för det är lätt att tänka att alla är surmuppar, och så blir man bitter själv. Eller som jag som till och med kan börja tvivla på MIG SJÄLV när ANDRA är otrevliga! Kul med snälla människor! :) Trevlig helg!

Svar: Det är verkligen tråkigt och lite läskigt är det också, speciellt när man var så nära.
Jag tycker att det är viktigt att lyfta det positiva, för jag är övertygad om att majoriteten av människorna på jorden är schyssta och de ska få mer plats. Det är så lätt att de "dåliga" människorna får för mycket utrymme. Livet blir lite roligare om man är trevlig och positiv :P :D Ha en riktigt härlig helg du också! Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Sara:

Meeeeen så trist! :(

Svar: Ja, det var tråkigt. Men nu har jag koll på allt som ska göras så det känns ändå bra, och alla som jag har pratat med har varit så otroligt hjälpsamma och trevliga, och det har gjort mig på väldigt bra humör.
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Jessica Högberg:

Fy så trisst! Tur du inte kom mitt i inbrottet...

Svar: Ja, man vet ju inte vad som skulle ha hänt om man kom in mitt i inbrottet, antingen så hade man stoppat det eller så hade det blivit värre. Jag kommer sakna min jacka och det har varit mycket att tänka på med alla samtal med polis, försäkringsbolag, hyresvärd och spärra kort men alla har varit så otroligt snälla och hjälpsamma. Det finns så många fler bra människor än dåliga människor i världen! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Sarah:

Ja älskar oxå tulpaner :)

Svar: Det är verkligen en härlig blomma :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Ajli Müller:

Men fy vad hemskt med inbrott, tur att du hann rädda kameran!!

Svar: Ja, det var verkligen en lättnad att jag inte blev av med kameran, även om det går att ersätta så har ju kameran (och skinnjackan) ett emotionellt värde. Och tur att jag inte blev av med hemmanycklarna för det hade blivit ännu mer att styra med och jag hade inte vågat sova. Det är så skönt att det finns så mycket hjälp att få från polis, försäkringsbolag, hyresvärd osv. :)
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Beatrice:

Men oj, fyyy vad tråkigt och läskigt att någon har brytit sig in och tagit saker! Usch. Kramis.

Svar: Ja, det var riktigt tråkigt, man tycker ju att det ska vara säkert när det är en låst dörr, flera trappor upp i ett hus och man är i närheten. Men men, jag har lärt mig mycket om hur man ska ta kontakt med polis, försäkringsbolag, osv. nu och alla har varit jättetrevliga och hjälpsamma. Så något positivt var det väl med eländet ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#8 - - Angelica:

Men fyy, så hemskt med inbrott!

Svar: Ja, det är tråkigt att vissa människor inte har respekt för andras saker, det är lite tragiskt. Men det är tur att det finns många hjälpsamma och trevliga människor där ute i världen också :)
Fotograf Annie Fredriksson

#9 - - Ida:

Nej men vad tråkigt!! :( :(

Svar: Ja, det var tråkigt med inbrottet och att min skinnjacka (den saknar jag!) blev stulen och sen att det blir mycket extrajobb med alla kort som stals. Men det är så bra att det finns så många hjälpsamma och trevliga människor i sådana här situationer :)
Fotograf Annie Fredriksson

#10 - - Jessica Högberg:

Tur det!!

#11 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Men usch så tråkigt att höra! Hoppas du inte är allt för skärrad, KRAM! <3

Svar: Ja, det var ett trist slut på studiohänget, men jag har lärt mig mycket i alla fall och alla jag pratat med och fått hjälp av i samband med inbrottet har varit supertrevliga (det finns bra människor också!). Kram :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp