Tvätt, redigering och promenad

Helgen har varit lugn och utan några direkta måsten. Har trots det bockat av en hel del från "to do"-listan. Och bäst av allt när det är hemma-helg, det är att jag hinner med att gosa och busa med Selma så mycket, och hon får också möjlighet att vara på balkongen (även om det blir kallt för mig när jag sitter och redigerar bilder). 
 
I fredags kväll skulle jag hem till några kompisar, men jag hoppade över det för jag var för trött. Det fick bli en hemmakväll framför "På spåret" istället (där lät jag gammal).
 
På lördagen tvättade jag två maskiner (så gudomligt skönt att ha tvättmaskin och torktumlare hemma i lägenheten). Redigerade bilder och hann klart flera av skärgårdsdagarna (la upp bilder från första dagen här på bloggen igår). Pratade med mamma och pappa i telefon ganska länge (vi brukar prata lite över en timme när vi väl pratar). Lagade nio matlådor (visserligen med samma mat, men ändå bra). På kvällen fick jag ett ryck att göra momsdeklarationen för oktober-december. Jag måste ha något fel i huvudet, för jag tycker att det är roligt med momsdeklarationen. Fick dessutom hem papper på preliminärskatten (företagets) nu i veckan och blev så pepp på det här året med firman, tänk att jag går in på nioende året nu.
 
 Chilla i tvättkorgen är en bra grej när det är lördag.
 
 
Idag har varit ganska lik gårdagen. Däremot hörde Karin av sig och fick med mig ut på promenad i solen (jag var inte direkt svårövertalad). Jag har tvättat en maskin till (med lakan). Städat i köket efter gårdagens matstök. Läst lite mer. Redigerat bilder och samtidigt lyssnat på "P3 Dokumentär" (sjukt bra att lyssna på podcast och sånt när man redigerar tycker jag). Nu tänkte jag faktiskt stänga ner datorn. Sätta mig framför TV:n eller fortsätta läsa min bok, självklart med en kopp te.
 
Sitta ovanpå bokhyllorna och spana är bra en söndag.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - N:

Skönt med en oplanerad helg!

Svar: Ja, det var otroligt skönt och välbehövligt :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Heléna:

Så mycket du har hunnit med :D Selma är verkligen fin :D Kram <3

Svar: Ja, jag hann väl med en del småsaker vilket är skönt. Att få undan småsakerna minskar ju stressen :P :) Javisst är hon underbar min lilla katt :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Tilda Barkselius:

Gud så härligt att få lite tvätt gjort!

Svar: Ja, det är så skönt att hinna med och tvätta, och jag är så glad över att jag har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Netti Starby:

Vad skönt att du hann med så mycket och 9 matlådor är jättebra. Söt kisse :-D Kramis

Svar: Ja, det var jätteskönt, visserligen är det samma maträtt i alla matlådor men ändå :) Jo, hon är verkligen supergullig :) Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Hur kan man tycka att momsdeklarationen är rolig att göra?? Tänkte själv ta hand om det idag men tycker det är så fruktansvärt tråkigt, haha!

Svar: Hahaha, jag vet att många tycker det ;) Men jag är väl lite störd eller nåt ;) Tror jag tycker att det är kul för att man får räkna på hur det går för firman :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - sandra:

Alltså SOM jag kan sakna en katt i tvättkorgen <3

Svar: Jag förstår det, det är mysigt att hitta henne där (och på andra ställen).
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Amandahans - Skönhetsblogg:

Åh men söta katten! Men momsdeklarationen, jisses, det är inget roligt alls... Hemskt! Haha!

Svar: Javisst är hon söt, min lilltjej! :D Hahaha, det måste vara något fel på mig som gillar momsdeklarationen, tror att jag gillar den för jag gillar mitt företag och det är kul att räkna på hur det går :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp