Båtutflykter och helikopterturer

Dagarna på min skärgårdsö flyter på i behaglig takt. Frukost äter jag utomhus som alltid när jag är här, men jag borde kanske gå upp tidigare för att fånga tidiga mornar på bild. Dagtid så läser och fotar jag mest. Jag har sågat ner en liten tall och burit stockar till vedbacken. Lite lagom sådär.
 
Eftersom jag bara har min bärbara dator här (och inte öppnar/redigerar bilder på den) så har jag inga egna bilder att dela med mig av nu (finns dock en del mobilbilder på min instagram). Däremot har jag fått lite roliga bilder på mig som mamma har tagit. Så de får komplettera texten i det här inlägget.
 
Foto: Eva Fredriksson Eklund
 
I fredags när vi tog båten till affären så släppte pappa av mig på en ö på vägen hem. Där fick jag skutta runt på höga klippor och fota lite innan han hämtade mig igen. Efter att ha klättrat runt på de klipporna fick jag träningsvärk i låren. På kvällen åkte jag och hämtade mamma vid Waxholmsbåten.  På lördagen bestämde vi oss för att vi skulle bege oss ut på en båtutflykt och fika någonstans. Vi hittade en mysig ö som vi kunde lägga till på utan dragg. Jag älskar verkligen att göra små båtutflykter.
 
Foto: Eva Fredriksson Eklund
 
Igår regnade det hela förmiddagen och det gjorde oss lite oroliga. Anledningen till den oron var att vi skulle flyga helikopter på eftermiddagen. Det slutade att regna lagom till helikopterturen. Jag flög två gånger och fick sitta fram båda gångerna för att försöka få till bra bilder. Så roligt och häftigt. Vi har verkligen en helt underbart vacker skärgård oavsett väder.
 
Foto: Eva Fredriksson Eklund
 
Och om det regnar så kan det ju vara ganska mysigt att ligga inne på soffan och läsa också.
 
Foto: Eva Fredriksson Eklund
 
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Netti Starby:

Vad roligt att ni åkte helikopter och det skulle jag också vilja göra! :-D Kramis

Svar: Det var superkul att åka helikopter. Jag har velat åka helikopter länge och det kändes så bra att premiärturen blev i skärgården över min favoritö :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Haha åh vad jag skrattade åt andra bilden, vad gör man inte för den perfekta bilden liksom? ;)

Svar: Haha, ja, den bilden älskar jag! Och bilden jag tog när jag såg ut sådär blev också bra, kan lägga upp den här på bloggen någon gång :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Ida Jansson:

Så himla kul att fota, speciellt i skärgården bland klippor och hav 😊 Helikopter skulle jag vilja åka nån gång fast skulle va livrädd 😂

Svar: Ja, det är jättekul att fota och, som du skrev, speciellt i skärgården :D Stockholms skärgårds är så underbar! :D Det var superhäftigt att åka helikopter, det var inte läskigt alls, det kändes konstigt nog väldigt naturligt :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Clara:

De där fotoposerna känner jag igen! Finns en del sådana bilder på mig också. Ibland behöver man nästan vara akrobat för att uppnå rätt avstånd och vinkel 😂

Svar: Haha, ja, ibland ser man inte riktigt klok ut :P Men det är kul att bjuda på de där poserna ibland ;) Och det är så härligt när man får till en snygg komposition :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Christine - 29°:

Härliga fotoposer, ja vad gör man inte för en bra bild. Och läckert att åka helikopter! :)

Svar: Haha, tack ;) Precis, allt för konsten :P Det var jättehäftigt att åka helikopter, så kul! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Åsa:

Det är inte ofta som man är framför kameran :) Desto roligare blir det när man väl fångas på bild :D

Svar: Nä, man är ju oftare bakom en kamera än framför :P Och det är kul att fastna på bild ibland också :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp