Bröllop och kattungar

Tjugo i tio på fredagsmorgonen tog vi vår båt till fastlandet. Där mötte vi min lillebror som tog med båten ut till ön igen. Pappa och jag hoppade in i bilen och han körde hem till dem. Min bil stod hos mina föräldrar så när vi kom fram till dem bytte jag bil och körde hem till Linköping. Vid tretiden kom jag fram till Linköping. Precis när jag parkerat bilen träffar jag Adine (som har parkeringsplats mitt emot min). Vi byter några ord innan jag går hem. Hemma i min lägenhet hittar jag Mari på min balkong. Vi pratar ett tag innan hon går hem. Resten av dagen för jag över bilder till datorn och börjar redigera bröllopet jag fotade i slutet av juni.
 
Här fotograferade jag namngivninsceremoni och överraskningsvigsel igår.
 
På lördagsförmiddagen fortsatte jag med bildredigeringen. Vid halv ett tog jag bilen och körde mot Rimforsa. Jag skulle nämligen fota en namngivningsceremoni och en överraskningsvigsel där. Det gick jättebra och vi fick många fina bilder på minneskorten. Vid fem kom jag därifrån och då åkte jag direkt hem till min mosters familj. Där träffade jag min yngsta kusin, min moster, hennes man och hans syster och systerns två barn. Det bjöds på god middag.  Jordgubbar och glass till efterrätt. Det blev också massor av lek och bus med ungarna och trevligt prat med de vuxna. Jag fick även se deras tio dagar gamla kattungar, så söta, vill ni se bilder på dem?
 
Busungar.
 
Idag sitter jag vid datorn mer eller mindre hela dagen. Lyssnar på sommarprat, P3 Dokumentär och musik (lite varvat) och redigerar bilder. Jag har hunnit klart bilderna från mitt junibröllop och ska försöka hinna med bilderna från en familjefotografering också. Kanske i bästa fall lite skärgårdsbilder också.
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Isabella:

vad mysigt!

Svar: Ja, det var supermysigt :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Netti Starby:

Jättefina bilder verkligen! :-D Kramis

Svar: Tack så jättemycket! :D Kram
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp