En helg i Linköping

Den här helgen tillbringade jag i Linköping och den har varit så härlig.
 
I fredags satt jag hemma större delen av dagen och redigerade bilder. Bilder från en parfotografering som jag hade för två veckor sedan. Jag levererade bilderna till paret. Jag och Irja tog en jättemysig långpromenad i regnet, mötte ett rådjurskid och dess mamma. På kvällen tog jag bussen ner på stan med ett gäng kompisar. Vi åt middag på en indisk restaurang som heter Yogi. Jag åt lamm (såklart) och det var jättegott. Sen gick vi vidare till Innergården där en kompis kompis spelade (DJ).  Vi åkte hem ganska tidigt, jag behövde ju komma hem till hunden. Men det var en härlig kväll och jag skrattade mycket. Jag är så glad över att just dem är mina kompisar.
 
Igår fortsatte jag redigera bilder och lyssna på P3Dokumentär. Sen kom Oscar förbi på kaffe. Det var kul. Vi pratade massor. Myste med Irja i soffan. När det var dags för Irjas mitt-på-dagen-promenad gick vi med Oscar hem, lämnade av honom där och gick sedan tillbaka till min lägenhet. Det blev en bra promenad och Irja var ganska trött när hon kom hem. Jag fortsatte redigera bilder (och skriva några blogginlägg). På kvällen mötte jag upp några kompisar och gick hem till dem. Irja fick följa med. Det blev ytterligare en mysig kväll och vi åt brieost, jordgubbar, vindruvor, bigarråer.
 
Idag ska jag ta bilen upp mot Stockholm igen. Jag hade tänkt ta tåget, men det går bara tåg med tågbyte (Linköping-Södertälje hamn, Södertälje hamn-Centralen) och det orkar jag inte med. Sen kanske det är bra att ta bilen också för att köra igen efter att jag repade bilen (även om jag körde två timmar på motorvägen efter det). Imorgon har jag en familjefotografering på schemat och på tisdag ska jag lämna tillbaka Irja.
 
En blomma på min balkong, som jag fick av en elev på skolavslutningen.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Inga lugna stunder här inte :D Njut och mys av semester på din paradisö sen <3

Svar: Nej, det är lite mycket ibland, men det är kul! Njuta av semestern på min paradisö ska jag också göra :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Days by Johanna:

Låter som en härlig helg.

Svar: Det var en jättehärlig helg :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Frida G Svensson:

vilka fantastiska blommor. I augusti flyttar vi till vårt första hus så detta hamnar omedelbart i inspomappen! =)

Svar: Ja, det var fina blommor som jag fick. Och jag älskar krukan, den köpte jag förra året på Åhléns :D Kul att den hamnar i inspomappen :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Iza Palm:

Tycker jag är en grymt bra idé :D

Svar: Vad är det som är en bra idé? Att jag skulle köra bilen till Stockholm? :P
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Iza Palm:

Att du skulle njuta på din paradisö :D

Svar: Jaha, haha :P Ja, det gjorde jag! :D Det gör jag alltid när jag är där :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp