25 bilder från en skärgårdskväll i maj

Det är så otroligt svårt att välja ut favoritbilder från härliga skärgårdskvällar. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar Stockholms skärgård, det är mitt paradis på jorden. Där jag kan andas, där jag kan tanka energi, där jag bara kan vara. Det gör liksom ont att slänga något som är vackert. Även om det bara är bilder som jag slänger och en del bilder är ganska lika. Men typ 106 bilder blir för mycket i ett inlägg, så 25 får räcka. Fast 25 bilder kanske också är för mycket... Äsch, då får det här inlägget innehålla för mycket av det goda då.
 
26 maj 2017
 
Foto: Skärgård | | 7 kommentarer |

Jag har blivit med lånehund

 
Den här helgen var jag alltså hundvakt. Cili skulle tävla i agility med två av sina hundar i Linköping. Den tredje hunden tävlar inte så hon fick bo hos mig istället för att hänga på tävlingsplatsen. Riktigt mysigt. Vi har gått flera promenader i skogen. Irja blir bortskämd med massor av gos. Jonas kom förbi på fika igår och gosade med Irja. På kvällen åt Adine middag här och så hade vi filmkväll. Idag åkte jag till Tinnerö med Anna och Kristoffer och fikade på en filt i en kohage. Selma finner sig mer och mer i att Irja är här.
 
Två djur på min balkong.
 
 
Egentligen skulle Cili hämta Irja nu ikväll, men jag fick behålla Irja längre. Det fungerar nu med mitt jobb för jag har en timmes lunch (istället för 30minuter) när barnen inte går i skolan, då hinner jag hem på lunchen och kan ta en promenad med Irja. Det blir så mysigt.
 
Världens bästa lånehund.
 
Tänk att den här damen är tio år nu. Första gången jag träffade henne var hon bara nio veckor.
 
Vardag: Blandat | | 4 kommentarer |

Skolavslutning och kärleksfotografering

Skolavslutningen gick jättebra i torsdags. Det var fint och barnen fick sitt sommarlov. När de kommer tillbaka i höst börjar de på mellanstadiet och har en ny lärare. Själv kommer jag få en årskurs ett. Jag kommer inte bara byta klass utan även klassrum och arbetsrum. Torsdagseftermiddagen och fredagen på jobbet bestod därför av flytt för min del.
 
 
I torsdags efter lärarjobbet åkte jag till Tinnerö med ett par för kärleksfotografering. Det var magiskt ljus och en alldeles underbar kväll. Det fastnade många fina bilder på minneskortet. Vi passade även på att ha lite picknick i kvällssolen vilket inte hör till vanligheterna när jag fotojobbar, men det var riktigt mysigt.
 
 
Nu ska jag gå ut med hunden jag hundvaktar i helgen. Mer om hundvaktandet och helgen, med bilder, kommer i nästa (eller nästnästa) inlägg. Ni får ha en härlig lördagskväll. Kram
 
Vardag: Blandat | | En kommentar |
Upp