Jag har blivit med lånehund

 
Den här helgen var jag alltså hundvakt. Cili skulle tävla i agility med två av sina hundar i Linköping. Den tredje hunden tävlar inte så hon fick bo hos mig istället för att hänga på tävlingsplatsen. Riktigt mysigt. Vi har gått flera promenader i skogen. Irja blir bortskämd med massor av gos. Jonas kom förbi på fika igår och gosade med Irja. På kvällen åt Adine middag här och så hade vi filmkväll. Idag åkte jag till Tinnerö med Anna och Kristoffer och fikade på en filt i en kohage. Selma finner sig mer och mer i att Irja är här.
 
Två djur på min balkong.
 
 
Egentligen skulle Cili hämta Irja nu ikväll, men jag fick behålla Irja längre. Det fungerar nu med mitt jobb för jag har en timmes lunch (istället för 30minuter) när barnen inte går i skolan, då hinner jag hem på lunchen och kan ta en promenad med Irja. Det blir så mysigt.
 
Världens bästa lånehund.
 
Tänk att den här damen är tio år nu. Första gången jag träffade henne var hon bara nio veckor.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Marie:

Åh va mysigt med lånehund sådär!
Önskar jag kunde ha det oftare, men ena dottern är allergiskt så det funkar bara ibland, för sen får jag städa som en galning. Men det är det värt ibland ;)

Svar: Ja, det är verkligen mysigt med lånehund :) Trist att din dotter är allergisk. Själv har jag svårt att ha hund i vardagen då jag inte har möjlighet att gå hem på lunchen och jag vill ju inte skaffa hund för att lämna bort den hela tiden. Men katt har jag på heltid (fast nu är hon på semester i skärgården).
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Heléna:

Underbara bilder och mysigt att du fick låna henne. Förstår om Selma var tveksam till en inneboende hos er ;) Kram <3

Svar: Tack så jättemycket! Ja, och jag har kvar henne, hon fick vara med mig över midsommar och nu ska jag ha henne i en vecka till :) Så mysigt :D Selma fann sig mer och mer, men nu är hon kvar i skärgården och jag och hunden är hemma i Linköping igen :P :) Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Jenny:

åh så fin

Svar: Ja, hon är superfin :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Natalia:

Åh vilken fin!

Svar: Javisst är hon vacker :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp